DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

TOP 5 produktů KESEM

V tomto článku vám představujeme našich TOP 5 produktů od dob založení značky KESEM. Věříme, že vás výsledek zaujme, jelikož zákazníci na naše produkty nedají dopustit. O naši značku se staráme a pečujeme o to, aby složení všech produktů bylo co nejkvalitnější. Věříme, že si každý u nás najde svůj zázračný výrobek, jelikož z hebrejštiny KESEM znamená zázrak.


1. IZRAELSKÝ ZÁZRAK

izraelsky zazrak

Izraelský zázrak

Tento pleťový denní krém je vytvořen speciálně pro Kosmetiku KESEM. Krém vyrábí přední izraelský chemik pro svoji manželku. Když jsme manželku viděly, okamžitě jsme ho chtěly. Do krému přidává ty nejúčinnější ingredience, které uchovávají pleť stále mladou. Po delším přemlouvání se nám podařilo tento elixír mládí získat i pro Vás.

Krém obsahuje retinol. Retinol nebo také vitamin A je považován za přírodní zázrak a jedná se o jeden z nejúčinnějších prostředků v boji proti vráskám a stárnutí pokožky. Původně se retinol využíval převážně při léčbě akné. Retinol působí jako silný antioxidant, pomáhá rychle odstraňovat odumřelé kožní buňky a podpořit tvorbu kolagenových vláken.

Dále obsahuje včelí vosk, skvalenový olej (má hydratační účinky, redukuje vrásky, snižuje zčervenání pokožky, zvyšuje jas a vitalitu), bambucké máslo, olej ze semen pequi (hydratuje, udržuje pokožku zdravou, pevnou a zářící), rakytníkový olej (předchází stárnutí pokožky, regeneruje, hydratuje a zklidňuje), ester Vitaminu C (zmírňuje škodlivé účinky ultrafialového záření, stimuluje produkci kolagenu, zabraňuje tvorbě pigmentu), olej z pšeničných klíčků (silný antioxidant, zabraňuje předčasnému stárnutí).

Co na produkt říkají naši zákazníci?

IZ - recenze

2. BAHENNÍ ŠAMPON

bahenni-sampon-kesem

Bahenní šampon

Tento exkluzivní bahenní šampon se speciálním složením obsahuje nejúčinnější látky pro odstranění nečistot a mastnoty z pokožky hlavy.

Bahno z Mrtvého moře obsahuje mangan – nerost, který zvyšuje krevní oběh v malých cévách a napomáhá růstu vlasůsnižuje jejich vypadávání a zabraňuje výskytu lupů. Bahenní šampon poskytuje jemnost a vitalitu pro zdravé, lesklé a silné vlasy od kořínků ke konečkům.

Bahenní šampon obsahuje unikátní kombinaci bahna z Mrtvého moře, rakytníkového oleje, vaječného žloutku, aloe vera, rozmarýnu, jojobového oleje, vitamínu E, provitamínu B5 a B6 a hořčíku.

Co na produkt říkají naši zákazníci?

 

BŠ - hodnocení

*Bahenní šampon je s námi již od začátku. Bohužel při aktualizaci e-shopu jsme o skoro 200 hodnocení přišli :(. Budeme moc rádi, když se s námi o zkušenosti s Bahenním šamponem znovu podělíte :). Nový šampon je složením ještě více kvalitnější, a proto si ho vyzkoušejte a přesvědčte se sami.

3. LIFTINGOVÉ A ZPEVŇUJÍCÍ HEDVÁBNÉ SÉRUM

edited-9

Liftingové a zpevňující hedvábné sérum

Liftingové sérum patří mezi naše TOP produkty, ke kterým se naši zákazníci vracejí. Sérum vypíná pleť, vyplňuje vrásky a sjednocuje. Je obohaceno o minerály z Mrtvého moře, silikon, slunečnicový olej, měsíček lékařský, šípkový olej, květy koňského kaštanu (jírovec maďal) a vitamín E pro zklidnění, vyhlazení a sjednocení tónu zarudlé pleti. Sérum obsahuje složku Gotu Kola (pupečník asijský), která zrychluje tvorbu kolagenu, díky kterému bude pleť pružná a jemná.

Sérum má lehkou strukturu a tím se okamžitě vstřebá do pokožky. Stačí většinou pouze kapička  dvě. Po séru není potřeba použít pleťový krém, ale záleží na typu pleti a pocitu. Následně můžete použít make-up či BB krém.

Co na produkt říkají naši zákazníci?

HS - recenze

4. LUXUSNÍ TĚLOVÉ MÁSLO MOŠUS

edited-12

Luxusní tělové máslo MOŠUS

Máslo mošus je jedním z našich vlastních produktů značky KESEM. Toto unikátní a vysoce efektivní tělové máslo bylo vyvinuto pro omlazení a hydrataci pokožky. Máslo poskytuje kompletní výživu pro kůži, zlepšuje a zpevňuje její strukturu a je také účinný při ošetření suché pokožky. Tento unikátní výrobek zanechává pokožku pevnou a pružnou s okouzlujícím aroma. Obsahuje bambucké máslo, mastné kyseliny omega 3 a 6, rakytník, pupalkový olej, výtažky z aloe vera a zelený čaj.

Co na produkt říkají naši zákazníci?

TM - recenze

 

5. MINERÁLNÍ SPRCHOVÝ GEL Z MRTVÉHO MOŘE

mineralni sprchovy gel z mrtveho more kesem

Minerální sprchový gel z Mrtvého moře

Tento jedinečný sprchový krém poskytuje pokožce dokonalou hydrataci. Zanechává pokožku svěžísametově hebkou s opojnou vůní. Vhodný pro celou rodinu.

Je obohacen o minerály z Mrtvého moře, Aloe vera, avokádový olej, heřmánek a vilín virginský.

Tento sprchový krém je vhodný na všechny typy pokožky. Je vhodný také pro pokožku trpící ekzémy, akné a lupénkou.

Co na produkt říkají naši zákazníci?

SG - hodnocení