Milí zákazníci, abychom se navzájem chránili a eliminovali šíření viru, je výdejní místo na Hradčanské zavřeno. E-shop stále funguje a vše vyřizujeme z home office :). Nově jsme nastavili dopravu ZDARMA od 800 Kč, abyste si balíček mohli objednat až k Vám domů kurýrem DPD.

Hodnocení obchodu

5,0 610 hodnocení
Přidat hodnocení
5
599x
4
10x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Bedrich | 25.10.2020
Spokojen objednavka rychle dodana.Nemuzu hodnotit mydlo pouzivano kratce ale zda se mi,ze je kvalitni a plni svuj ucel ke kteremu je urcen..
I Avatar autora Ivana | 23.10.2020
S obchodem jsem strašně moc spokojená, ne že konečně pořádná kosmetika která má smysl a pomáhá, ale ráda bych vyšvihla osobní přístup. Slečna/paní mi zavolá, že děkují za objednávku a že ji právě předali dopravci, takže ji můžu očekávat zítra? A nakonec se ještě zeptá jestli něco nepotřebuji a jestli jsem byla spokojená. Jako fakt super! :-) Děkuji moc!
LH Avatar autora Lucie Hlouskova | 22.10.2020
Velmi ochotný personál a včasné doručení objednaného zboží. Dlouho jsem hledala výrobky, po kterých se nebudu neustále škrábat a díky této kosmetické jsem je našla. Doporučuji.
J Avatar autora Jirka a Lada | 21.10.2020
S lupénkou bojuji již několik let, před několika týdny jsem se náhodou dostal k bahnu z mrtvého moře od H.B. a musím konstatovat, že již po několika kůrách bylo vidět zlepšení, navštívil jsem proto stránky kosmetiky H.B. a pořídil si další výrobky z řady na lupénku, krém, mýdlo a šampón, mohu jen doporučit, kombinací těchto výrobků u mě došlo k rapidnímu zlepšení již po prvním týdnu užívání, velice doporučuji.
D Avatar autora Dagmar | 21.10.2020
Byla jsem spokojená. Kvalitní výrobky a rychlé doručení.
JN Avatar autora Jaroslava Nelibová | 21.10.2020
Jsem velmi spokojená, budu objednávat i nadále.
M Avatar autora Michaela | 20.10.2020
Naprostá spokojenost. Rychlost dodání, vše v pořádku.
FV Avatar autora František Vidmoch | 18.10.2020
Doporučuji František Vidmoch
LH Avatar autora Ludmila Hájková | 16.10.2020
Skvělé produkty, krém se snadno vstřebá, voní fantasticky a pleť je jako samet. Doporučuji
K Avatar autora Kate | 15.10.2020
Jsem moc spokojená můžu jen doporučit
JK Avatar autora Jana Kaplanová | 15.10.2020
Velká spokojenost s produkty, budu i nadále objednávat. Krém na ruce voní jako parfém a ruce jsou po něm sametové. Peeling do sprchy je naprosto fantastická věc!!! Dále sprchový gel a máslo s vůní orchideje mohu jen doporučit. Dále se chystám vyzkoušet krémy na obličej a séra. Na to se velmi těším. Děkuji.
NT Avatar autora Naďa Tumová | 14.10.2020
Kvalitní výrobky a rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora M.S. | 13.10.2020
jsem velmi spokojena, proukty jsou velice kvalitni, objednavka obratem vyrizena
Avatar autora V. G. | 12.10.2020
Sprchový gel krásně a dlouho voní a objednávky jsou rychlé vyřízené jsem spokojená děkuji
MH Avatar autora Monika Hlinkova | 9.10.2020
Velice rychlé vyřízení objednávky, milé a profi jednání. Výrobky skvělé a voňavé:)
D Avatar autora Diana | 8.10.2020
Výborný obchod, super výrobky, skvělé jednání
B Avatar autora Blanka | 8.10.2020
Velká spokojenost
DS Avatar autora Dita Smejkalová | 8.10.2020
S hedvábným sérem jsem velice spokojená i s rychlostí dodávky. Škoda jen, že nejsou dostupné vzorečky. Ráda bych v budoucnu vyzkoušela i jiné produkty.
M Avatar autora Míša (Administrátor) 8.10.2020
Vzorečky bohužel nemáme skladem :(. Jakmile je budeme mít, tak je zapneme na e-shopu.
JL Avatar autora Jaroslava Lamasová | 8.10.2020
Jsem velmi spokojená
MH Avatar autora Marie Hnilová | 2.10.2020
Rychlé dodání, kvalitní produkty. Spokokjenost.

Stránka 1 z 31 , položek celkem: 616

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.