Hodnocení obchodu

5,0 539 hodnocení
Přidat hodnocení
5
528x
4
10x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
GT Avatar autora Gabriela Topková | 3.8.2020
Jsem spokojená s výrobky i s obchodem.
RB Avatar autora Radka Bobková | 30.7.2020
S výrobkem jsem spokojená, komunikace a dodání bez problémů.
AZ Avatar autora Alena Zemánková | 29.7.2020
S výrobky jsem velice spokojena.
Avatar autora Ivana Šnajdrová | 28.7.2020
Výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky. Kosmetika byla pro manžela, prý ho moc rozmazluji :)
ES Avatar autora Eva Spurná | 28.7.2020
jsem spokojená
MK Avatar autora Marie Kuchařová | 28.7.2020
Jsem spokojená a velice doporučji
JI Avatar autora Jana Istenáková | 27.7.2020
Spokojenost
AC Avatar autora Alžběta Chmelařová | 26.7.2020
Spokojenost, rychle dodani.
AF Avatar autora Alena Fojtíková | 22.7.2020
jsem velmi spokojená
JN Avatar autora Jaroslava Nelibová | 22.7.2020
Jsem velmi spokojená
LK Avatar autora Lenka Kotlarovs | 21.7.2020
Zatim sem stimto vyrobkem spokojena radu let mam problem z kuzi delaji se mi hnisave pupinky ruznych velikosti a zda se mi ze rychleji se rany hoji a zatim se me zadny neudelal co ho pouzivam uvidime dal zatim ma odemne 1
PV Avatar autora Petyrkova Vlasta | 21.7.2020
spokojena,rychle dodaniSpokojená s kosmetikou,perfektni.Objednan znovu. Zdravim Petýrkova
PV Avatar autora Petyrkova Vlasta | 21.7.2020
Spokojený zákazník,rychlé dodání
DL Avatar autora Dana Lukešová | 20.7.2020
Velmi rychlé dodání, zabalení nadstandardní.
VG Avatar autora Vanda Gregerová | 19.7.2020
Rychlé dodání , krémy výborné ,komunikace skvělá doporučuji
ZH Avatar autora Zuzana Haňová | 17.7.2020
Maximální spokojenost... Komunikace a dodání objednávky bleskové a vím, že s produkty nesáhnu vedle. Nedám dopustit na rakytníkové mýdlo, bahenní masku a deodorant je také bezkonkurenční. Jen tak dál :-)
E Avatar autora Eva | 15.7.2020
Úžasné výrobky, doporučuji všem ženám, na kterých mi záleží -takový dárek byl vždy přijat s nadšením. Sama si nemohu vynachválit. Člověk to stárnutí nezastaví, ale i při tom procesu se s touto kosmetikou může cítit skvěle a opečovaně, osvěženě - a vlastně i mladě. Pleť vám stokrát poděkuje, když jí HB kosmetiku dopřejete. Jste boží! Děkuji!
MD Avatar autora Marta Demčakova | 15.7.2020
Maximální spokojenost,rychle dodání, krém výborný
HM Avatar autora Hana Mikulášková | 15.7.2020
Velmi spokojená
EC Avatar autora Eva Cuperová | 13.7.2020
Rychlost dodání, příjemná komunikace. Výrobky použivám krátce, tak nemohu posoudit, ale velmi příjemná konzistence.

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 545

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.