POZOR! Ve čtvrtek 22.8. bude naše výdejní místo na Praze 6 zavřené. Vybrané výrobky si můžete koupit na stejné adrese v lékárně. Eshop normálně funguje :).

Hodnocení obchodu

4,9 259 hodnocení
Přidat hodnocení
5
247x
4
10x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
PL Avatar autora | 23.8.2019
Dobrá komunikace a rychlost vyřízení objednávky, nemám co vytknout.
P Avatar autora | 22.8.2019
Jsem velmi spokojená s výrobky, rychlostí a komunikací.
EP Avatar autora | 20.8.2019
Jsem velmi spokojená.
Avatar autora | 13.8.2019
spokojenost
Avatar autora | 10.8.2019
Vše O.K.
Avatar autora | 1.8.2019
Nemohu hodnotit nakupuji poprvé.
Avatar autora | 25.7.2019
Koupila jsem si bahenní šampon, můžu doporučit. Uvažuji o nákupu dalších produktů. Jedná se o kvalitní kosmetiku.
Avatar autora | 5.7.2019
+ Oceňuji rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 2.7.2019
+ v klidu si muzu vybrat zbozi na netu, kde si ho pak objednam i rovnou zaplatim, usetri mi to hodne casu
+ s vyrobky, co jsem si zatim objednala jsem velice spokojena a urcite budu objednavat zas:)

Avatar autora | 2.7.2019
+ I order in this shop from about 2015 and I am completely satisfied with it. Very nice service, good communication and fast delivery.

Avatar autora | 1.7.2019
+ Kvalitní zboží

Avatar autora | 27.5.2019
Vše bylo v perfektním pořádku, dostatečné informace o odeslání. Děkuji.
Avatar autora | 25.5.2019
+ Rychlost

Avatar autora | 24.5.2019
V obchodě nakupuji již po několikáté a nemohu nic vytknout. Vždy vše v naprostém pořádku, rychlé doručení. Mohu jenom doporučit.
Avatar autora | 9.5.2019
Vše v pořádku
Avatar autora | 26.4.2019
+ rychlá a příjemná komunikace
+ kvalitní kosmetické produkty

Avatar autora | 25.4.2019
Úžasné produkty, výborná spolupráce při vyřízení objednávky.
Avatar autora | 24.4.2019
+ Jsem moc spokojena). Rychle poslané

Avatar autora | 22.4.2019
+ Perfektní komunikace, poradenství a přehled o produktech.

Skvělá a funkční kosmetika. Malému zmizel do 1-2 měsíců ekzém po másle s mošusem, oční krém opravdu u očí nepálí. Prostě super kosmetika i obchod. Za vše děkujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avatar autora | 20.4.2019
Vynikající obchod, s bezva komunikací a bleskovou dodávkou. Krásně zabaleno. Určitě doporučuji nákup zde.

Stránka 1 z 14 , položek celkem: 266

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.