Hodnocení obchodu

4,9 297 hodnocení
Přidat hodnocení
5
285x
4
10x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
DW Avatar autora | 15.10.2019
Jsem velmi spokojená
KM Avatar autora | 14.10.2019
Jsem velmi spokojená .
MW Avatar autora | 14.10.2019
Doporučuji všem,co jsem objevila tuhle kosmetiku,už bych nikdy nepoužila jinou.
Avatar autora | 13.10.2019
Super!! Doporučuji
JZ Avatar autora | 13.10.2019
jsem s výrobkem spokojená , po několika umytí hlavy jsem zjistila velkou změnu k lepšímu -.!!! jsem ráda, že jsem si tento výrobek zakoupila Doporučuji všem , co mají nějaké problémy s pokožkou hlavy - DODÁNÍ ŠAMPONU BYLO VELICE RYCHLÉ !!! Děkuji vám za váš přístup !!! Váš spokojený zákazník Zelenková Jiřina
OK Avatar autora | 11.10.2019
Jsem velmi spokojená.
HV Avatar autora | 9.10.2019
Určitě ano
M Avatar autora | 8.10.2019
Veľmi spokojná. Profesionálne a rýchle služby, našla som tu produkty kde inde už nemali. Vďaka!
II Avatar autora | 8.10.2019
Ráda se vracím. Výrobky mi maximálně vyhovují, odeslání je rychlé, dárečky k nákupu potěší :)
LB Avatar autora | 8.10.2019
V pořádku vše ok.
Avatar autora | 7.10.2019
Není nikdo komu bych nedoporučila ,rychlé vyřízení,rychlé dodání,a spreje jsou vážně super...radost a spokojenost co víc si přát :)
RG Avatar autora | 6.10.2019
Ako prvý Slovenský zákazník Vás hodnotím ste na #1*** a odporúčam všetkým :) Velmi som spokojný s kvalitou a darčekmi -vzorkami . Nech sa Vám darí , prajem všetko dobré :))))
HZ Avatar autora | 6.10.2019
byla jsem mile překvapena rychlým dodáním
AP Avatar autora | 6.10.2019
Triskove dodání. Pečlivě zabalené.
JR Avatar autora | 2.10.2019
Velká spokojenost
DW Avatar autora | 2.10.2019
Veliká spokojenost!! Rychlé dodání. Jsem ráda, že si můžu tuto kosmetiku kupovat u i nás. Rozhodně znovu objednám.
KM Avatar autora | 1.10.2019
Velice spokojená. Jak s produkty, tak s obchodem. Budu určitě nakupovat dál.
M Avatar autora | 1.10.2019
Zde nakupovat je radost !!! Všechny jsou milé,ochotné a zboží je odesláno v raketové rychlosti.Nádhera.
VB Avatar autora | 25.9.2019
Spokojená
BV Avatar autora | 24.9.2019
Velmi spokojená.

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 304

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.