Hodnocení obchodu

5,0 1001 hodnocení
Přidat hodnocení
5
987x
4
11x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Radka | 19.1.2022
maximální spokojenost
A Avatar autora Andrea | 18.1.2022
maximální spokojenost jak s rychostí doručení, tak hlavně s produkty!
L Avatar autora Lucie | 18.1.2022
Tento krém je super až mi dojde znova zakoupím .Už mám sérum a taky skvělý .
J Avatar autora Jana | 18.1.2022
Maximální spokojenost. Objednávám už poněkolikáté.
AO Avatar autora Andrea Michalík Osmančíková | 13.1.2022
Nejlepší kosmetika...
D Avatar autora Dana | 12.1.2022
Skvělá kosmetika…
I Avatar autora Iva | 12.1.2022
Jsem velmi spokojena s rychlostí vyřízení objednávky i s produktem
L Avatar autora Lili W. | 11.1.2022
Nejlepší pleťové sérum, jaké jsem kdy vyzkoušela, velice doporučuji!
MD Avatar autora Marie Dudková | 10.1.2022
Vždy obratem doručeno a se všemi produkty maximální spokojenost, škoda, že jsem výrobky neobjevila dříve .
M Avatar autora Martina K. | 5.1.2022
Stálá spokojenost s mýdly HB, rychlost dodání, takže vřele doporučuji.
MP Avatar autora Marie Primusová | 29.12.2021
Jsem moc spokojená.
LV Avatar autora Lenka Vaňková | 29.12.2021
Kosmetické přípravky HB používám již několik let a jsem s ní spokojená. S e- shopem mám velmi dobré zkušenosti, vše je vyřízeno hned po objednání, obratem. Vřele všem doporučuji.
B Avatar autora Bara A. | 28.12.2021
H&B kosmetiku jsem poprve vyzkousela na dovolene v Izraeli a okamzite jsem si ji zamilovala, a nejen ja, babicce vyresila dlouhodoby problem s popraskanou kuzi na rukach. Jednodusse je perfektni, proto velmi ocenuji moznost vyrobky zakoupit i v CR. S e-shopem jsem naprosto spokojena, vzdy bezproblemove, rychle dodani.
P Avatar autora Pleyerová | 28.12.2021
Velká spokojenost s výrobky i s dodáním
L Avatar autora Lenka | 23.12.2021
Perfektní
DM Avatar autora Dana Milerova | 23.12.2021
Jsem moc spokojená,výrobky jsou úžasné,objednávám opakovaně.
L Avatar autora Lucie | 22.12.2021
Jsem moc spokojená a objednávám opakovaně.
D Avatar autora Dagmar | 22.12.2021
Jsem moc,moc spokojená,nádherná,úžasná kosmetika a personál vybrané produkty zasíla velmi rychle a svého zákazníka si váží
E Avatar autora Eva | 21.12.2021
Vřele doporučuji - vstřícná komunikace.
AS Avatar autora Alois Sassmann | 21.12.2021
Velmi spokojený. Vynikající spolupráce, rychlost v zaslání zásilky, kvalitní kosmetika pro moji ženu i pro mne.

Stránka 1 z 51 , položek celkem: 1007