Hodnocení obchodu

5,0 1177 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1161x
4
12x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora Jolana Přikrylová | 20.7.2022
Po jednom použití přestalo svědění pokožky. Jsem velmi spokojená
J Avatar autora Jana | 20.7.2022
Absolutně spokojena, bez nejmenších výhrad. Jak komunikace, tak dodání. Tuto kosmetiku znám, dovezla jsem si ji z Izraele. Musím napsat, že jsem ji tam koupila mnohem dráž. Ale je to něco tak kouzelného a voňavého, že jsem ráda, že je možné koupit HB i u nás. Popravdě, neznám lepší a kvalitnější krémy. Rozhodně, účinky jsou znát, a docela brzy. Takové jsou mé zkušenosti. Ještě jednou - děkuji!
HB Avatar autora Hana Barabášová | 20.7.2022
Velmi spokojená, vstřícné jednání, včasné dodání a kvalitní kosmetika. Jen škoda, že již nelze sehnat aromatický tělový olej s vůni mošusu.
MD Avatar autora Milan Dvorak | 20.7.2022
Zakoupeno jako nahrada za momentálně nedostupný Sprchový krém olivový olej a med a nemůžu vynachválit. Sice trochu voňavější, ale ne moc. Spokojenost veliká.
DN Avatar autora Dana Navrátilová | 19.7.2022
Kvalitní kosmetika, rychlé dodání a velmi Milá komunikace se zákazníkem. Rozhodně doporučuji.
RN Avatar autora Radka Nováková | 19.7.2022
Jsem moc spokojená,mám po umití obličeje a těla hebší kůži a akné a různé vyrážky mi mizí je to mnohem lepší než před používáním,opět v budoucnu budu objednávat.
LJ Avatar autora Lenka Jindrová | 19.7.2022
Avatar autora Lenka Šindelářová | 18.7.2022
Jsem velmi spokojená s touto kosmetikou a jsem ráda že jsem na ni narazila. Super jednání, když je potřeba tak pořadí a balíček máte do druhého dne doma a produkty jsou k nezaplacení.
HD Avatar autora Hana Petříková DIS | 18.7.2022
BD Avatar autora Blanka Dvořáková | 17.7.2022
Rychlé jednání,rychlé doručení.Určitě doporučuji.
H Avatar autora Helena | 15.7.2022
Skvělá kosmetika, kupuji opakovaně
AK Avatar autora Anna Krpálková | 14.7.2022
ano,na obchodu jsem závislá,sirné mýdlo mi pomáhá při mé nesnášenlivosti na saponáty,a přípravky na nohy jsou též úžasné,jako těžký diabetik je považuji za nenahraditelné
AG Avatar autora Anna Gregorovičová | 8.7.2022
Velmi spokojená
LV Avatar autora Lenka Vaňková | 5.7.2022
Se všemi výrobky z tohoto obchodu jsem velmi spokojena. Objednávala jsem již několikrát a zboží je vždy obratem zasláno. Děkuji.
MP Avatar autora Monika Petřeková | 4.7.2022
S obchodem jsem spokojena moc. Jednak se zpracováním objednávky -je rychlé, obchod průběžně informuje o stavu objednávky. Kosmetické produkty odsud jsou kvalitní, příjemně voní a myslím, že veskrze mají i účinky, které slibují.
VC Avatar autora Vladimíra Cyprová | 4.7.2022
Maximální spokojenost s produkty i obchodem,děkuji.
L Avatar autora Lidka | 3.7.2022
GH Avatar autora Gabriela Křístková Holcová | 30.6.2022
IH Avatar autora Iveta Hrubešová | 30.6.2022
Spokojenost
AS Avatar autora Andrea Schubertová | 30.6.2022
Naprostá spokojenost...

Stránka 3 z 60 , položek celkem: 1183