POZOR! Omlouváme se, ale z důvodu nařízení vlády je naše výdejní místo na Hradčanské zavřené. E-shop normálně funguje a odesíláme balíčky do 48h od přijetí :).

Hodnocení obchodu

5,0 757 hodnocení
Přidat hodnocení
5
745x
4
10x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora Jiri Sojka | 21.1.2021
Moooc
SR Avatar autora Stanislava Rutkajova | 21.1.2021
Super
VD Avatar autora Věra Dvořákova | 20.1.2021
Byla jsem překvapená jak rychle jsem dostala objednavku
I Avatar autora Iva | 20.1.2021
S obchodem (komunikace, rychlost doručení, vstřícnost) a zatím i se všemi výrobky naprostá spokojenost.
M Avatar autora Milena | 19.1.2021
Mám velmi dobré zkušenosti s touto kosmetikou pro zralou pleť již tři roky, užasná jsou séra na pleť. Poprve jsem využila tento inter.obchod, jsem velmi spokojena, už vím jak co nejrychleji a kvalitně tuto kosmetiku nakoupit. Děkuji za rychlost a pružnost při vyřizovaní objednavky.
H Avatar autora Helena | 19.1.2021
Perfektní.
J Avatar autora Jiřina | 18.1.2021
Byla jsem moc ráda, když jsem objevila tento obchod. Izraelskou kosmetiku jsem si přivezla na jaře přímo od Mrtvého moře a jsem s ní spokojená. Teď vím, kde ji mohu nakupovat. Děkuji za rychlé vyřízení objednávky.
LJ Avatar autora Lenka Jindrová | 18.1.2021
Velmi rychle vyřízena objednávka.
P Avatar autora Pavlína | 18.1.2021
Byla jsem velmi spokojena, vše počínaje objednávkou a konče dodaným zbožím bylo perfektní - dávám 5 hvězdiček :-)
A Avatar autora Anhelina | 18.1.2021
Super kosmetika
OL Avatar autora Olga Lúdiková | 13.1.2021
Příjemný krém na obličej. Dodělávám jeden krém, který jsem si koupila v Poděbradech a důvěřuji izraelské kosmetice z mrtvého moře.
D Avatar autora Dádula | 13.1.2021
Nakupuji poprvé, mám to jako dárek. Uvidím časem. Rychlé dodání a vyřízení objednávky jako plus
L Avatar autora LEnka | 12.1.2021
Miluju všechny výrobky z Mrtvého moře. ❤️ Diky za ně a za rychle vyřízení objednávek
IA Avatar autora Ivana Andrýsková | 12.1.2021
Naprostá spokojenost s kvalitou výrobků, vyřízením objednávky i doručením.
J Avatar autora Julie | 12.1.2021
jsme velmi spokojeni s tímto výrobkem, je opravdu kvalitní, pro nás TOP, používáme už déle, můžeme vřele doporučit, dodání bez jediné chyby
Avatar autora M.S. | 11.1.2021
j Jsem velice spokojena jak s produkty, tak s rychlym dodanim.
FB Avatar autora František Bartoš | 8.1.2021
Z mé strany je to naprostá spokojenost a vřele doporučuji.
VK Avatar autora Veronika Krohe | 7.1.2021
Jsem velmi spokojena.
MB Avatar autora Markéta Beranová | 5.1.2021
Kvalitní produkty, spokojenost
MV Avatar autora Marcela Vybíralová | 4.1.2021
Kvalitní produkty, rychlé dodání....s obchodem naprostá spokojenost, objednávám často.

Stránka 3 z 39 , položek celkem: 763

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.