DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Velikonoce s kosmetikou KESEM

Jaro se k nám pomalu, ale jistě vrací a nás čeká příjemný svátek, a to Velikonoce.


Tento rok však zkuste pojmout velikonoční svátky trošku mezinárodněji: 

Velikonoční zvyky jsou různé v každé zemi. Ve Velké Británii probíhá velikonoční lidový tanec. V Itálii místní nosí děsivé zinkové masky, které mají připomínat ďábla a ke kterým si oblékají červené róby, či vyhazují do ulic zinkové nádobí, aby podpořili úrodu v zemi. U nás se velikonoční svátky slaví vyšleháním žen vrbovou pomlázkou, a muži obdrží zbarvené vajíčko, sladkost či jinou výslužku. 

Je zde však ještě jedna tradice, která pochází primárně z Německa a přivlastnila si jí Amerika, jako součást velikonočních svátků - hledání velikonočních vajíček. Příběh vypráví, že velikonoční zajíček schovává barevná vajíčka pro hodné děti, které je poté hledají o velikonoční neděli. Některé děti vyráběly na zahradách hnízda, v nichž měl zajíček nechat svá vajíčka a dokonce zde nechávaly mrkve, aby se měl zajíček čeho najíst.

Velikonoční zajíček sice není nijak spojován s náboženstvím či biblí, ale symbolizuje začátek jara a plodnost. 

Zde dáváme i tipy na produkty, aby Vás "nepokakal beránek" a které by se lépe schovávaly na zahradě: 

 

Čistící bahenní maska pro ženy:

10

Bahenní maska hydratuje, uklidňuje, odstraňuje černé tečky a hloubkově čistí pleť. Je obohacena o aktivní minerály a bahno z Mrtvého moře, aloe vera pro zklidnění pokožky, jojobový a pupalkový olej. Vaše maminka/žena/přítelkyně se s takovou péčí bude cítit jako v bavlnce.

 

Zpevňující denní krém pro muže:

21 (1)

Tento krém je obohacený o aloe vera a heřmánek, které pleť uklidňují a zklidňují podráždění po holení, antiseptický Tea-Tree olej, koenzym Q10, omega 3, 6 a 9, antioxidační vitamíny A, E, C a minerály z Mrtvého moře. Jen díky tomuto krému Vašeho tatínka/manžela/přítele už nebudou trápit vrásky pod očima a unavená pleť. 

 

Výživný krém s avokádem a aloe vera pro slečny:

27 (1)

Krásně hydratuje a ještě líp se vstřebává. Krém obsahuje UV filtr a tím chrání pleť i před sluníčkem. Krém je obohacen o olej z avokáda, olivový olej, aloe vera, heřmánek pro zklidnění pleti, med, antioxidační vitaminy A, E a C, UV filtr a minerály z Mrtvého moře.

Sůl z Mrtvého Moře

Sul z mrtveho more s magneziem

S touto 100% přírodní solí, si budete připadat jak v Izraeli. Takže napustit vanu, přidat šálek soli a pak už jen vstřebávat blahodárně účinky soliSoli z Mrtvého moře obsahují více než 40 druhů minerálůMezi těmito minerály jsou i takové, které nelze najít v žádném jiném moři. Mezi ně patří: vápník, draslík, hořčík, zinek, železo, jód, atd.

Biologicky rozložitelné dětské ubrousky pro nejmenší:

bio eco wipes

Naposled jsme se rozhodli dát výrobek od značky Mommy Care, a to jsou rozložitelné dětské ubrousky, aby mohli spokojeně hledat na zahrádce a ručičky by byly v cuku letu očištěné. :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Rozhodli jsme se, že tyto Velikonoce pojmeme i my v tomto duchu, že ke každé objednávce tam velikonoční zajíček taktéž něco schová. :)