POZOR! V termínu 21.-25.6. bude mít náš sklad dovolenou a nebude odesílat objednávky. Všechny objednávky obdržené v tomto týdnu budou odeslány až následující pondělí 28.6.. Poslední den odeslání objednávek je tento pátek 9h ráno.

Hodnocení obchodu

5,0 855 hodnocení
Přidat hodnocení
5
842x
4
10x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora jitka | 18.5.2021
spokojenost
H Avatar autora Hana | 13.5.2021
Již mám vyzkoušeno. Spokojena.
DJ Avatar autora Dagmar Ji | 13.5.2021
Spokojenost
L Avatar autora Larisa | 12.5.2021
Obchod fain,kupuji tam krem,ktery pro mne nejlepši,Mam rada kosmetiku s Izraele!Moc dekuji a doporucuji !
O Avatar autora Olga | 12.5.2021
S výrobky této značky jsem velice spokojená, rovněž i s rychlostí vyřizování objednávek a příjemným jednáním, Vše na jedničku, moc děkuji.
Avatar autora Eva Čermáková | 11.5.2021
S obchodem jsem spokojená, konečně jsem zde našla produkty, které splňují moje představy o kvalitní kosmetice. Doporučuji.
I Avatar autora Irena | 9.5.2021
Zatím nevím, mám ho krátce
K Avatar autora Kolomá | 6.5.2021
Jsem velmi spokojená, doporučuji přírodní výrobky!
DK Avatar autora Daniela Kaluská | 4.5.2021
Vše v pořádku. Kosmetika bez chyby
K Avatar autora Kateřina | 3.5.2021
luxusní rychlé dodání, tento obchod si své zákazníky hýčká.
M Avatar autora Martina | 3.5.2021
Velmi rychlé dodání. Spokojenost.
L Avatar autora Lea | 3.5.2021
Maximální spokojenost, používám kosmetiku již déle a nemohu nic vytknout. Doporučuji!
EV Avatar autora Eva Vaňková | 2.5.2021
Bez komentáře, všechno v naprostém pořádku a vždy rychlé doručení objednávky :,-)
M Avatar autora Markéta | 27.4.2021
Velmi rychlé, vstřícné jednání. Používám už pouze tuto kosmetiku a jsem velmi spokojená. Nehodlám měnit.
P Avatar autora Pavel | 27.4.2021
Velmi přívětivé a fér jednání. Dobrá komunikace.
Z Avatar autora Zdeňka | 27.4.2021
Vždy jsem byla maximálně spokojená. Rychlé vyřízení, kvalitní zboží.
EV Avatar autora Eva Vaňková | 26.4.2021
Rychlé, vstřícné a bezproblémové jednání. Balíček doručen do max 3 pracovních dnů. A kosmetika je úžasná.
JK Avatar autora Jaroslav Kucera | 25.4.2021
Milé a vstřícné jednani
K Avatar autora Kamila V. | 22.4.2021
všechny dosud zakoupené výrobky splnily mé očekávání a dodání bylo vždy rychlé
V Avatar autora Veronika | 22.4.2021
Všechny produkty, které jsem měla zatím možnost vyzkoušet jsou skvělé ❤️... Doporučuji osobně svým známým, kteří mají nějaký problém s pokožkou a určitě doporučuji i všem ostatním tady..❤️...Když koupíte,určitě neuděláte chybu...na ekzém výborné ❤️

Stránka 2 z 44 , položek celkem: 861

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.