POZOR! Omlouváme se, ale z důvodu nařízení vlády je naše výdejní místo na Hradčanské zavřené. E-shop normálně funguje a odesíláme balíčky do 48h od přijetí :).

Hodnocení obchodu

5,0 757 hodnocení
Přidat hodnocení
5
745x
4
10x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LM Avatar autora Lenka Matoušková | 21.2.2021
velmi spokojena
MH Avatar autora Michaela Hermannová | 18.2.2021
Naprostá spokojenost jak s objednanými výrobky, tak rychlým dodáním. Určitě doporučuji!
EV Avatar autora Eva Vaňková | 13.2.2021
Naprostá spokojenost, rychle jednání ať už osobní či po e-shopu. Doporučuji.
ED Avatar autora Eva Dittrichova | 10.2.2021
Velice jsem spokojená s vyrobky,a chválím velmi rychlé dodání.
M Avatar autora MK | 3.2.2021
Naprostá spokojenost
J Avatar autora Jitka | 3.2.2021
Jsem velice spokojená se všemi výrobky, které jsem doposud objednala. Velmi rychlé doručení zásilky, vše v pořádku. Děkuji.
MK Avatar autora MIROSLAVA KREJČOVÁ | 3.2.2021
Skvělé
MN Avatar autora Marie Nováková | 2.2.2021
Super, příjemné, voňavé. Dodávka rychlá, komunikace skvělá.
TK Avatar autora Tatjana Kopalove | 2.2.2021
Velice Vám děkuji za rychlé dodání.Tuhle kosmetiku znám velice dobře,používám už 3 roky.Vsem doporučuji.
Avatar autora Eva Šafářová | 2.2.2021
Jsem velmi spokojená.
L Avatar autora Lukáš | 1.2.2021
Zdravím .Myslím že jsem spokojený zatím se to zkouší pár dní ale je to fajn klidně koupím zase
SB Avatar autora simona barakova | 1.2.2021
Velice spokojená, rychlé dodání.
SH Avatar autora Soňa Hrabáková | 28.1.2021
Jsem spokojena, rychlé vyřízení, milý kolektiv
K Avatar autora Katka | 27.1.2021
Velká spokojenost s výrobky i rychlostí dodání.
M Avatar autora Majka | 27.1.2021
Velká spokojenost, rychlé doručení.
JB Avatar autora Jana Biskupová | 26.1.2021
Velká spokojenost s obchodem (komunikace, rychlost vyřízení objednávky i jednání na na pobočce) i zakoupeným produktem.
J Avatar autora Jana | 26.1.2021
Nakoupila jsem tuto kosmetiku poprvé a mám to dárek pro sestru, která má letitý atopický ekzém, tak jsem moc zvědavá na účinek. Jinak jednání obchodu, rychlost vyřízení objednávky bylo perfektní.
P Avatar autora Pokorný | 25.1.2021
Kosmetiku používám více než 10 let a neměnil bych
L Avatar autora Lee | 24.1.2021
Naše 16ti letá dcera velmi.
M Avatar autora Milena | 21.1.2021
Mooooc

Stránka 2 z 39 , položek celkem: 763

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.