POZOR! Omlouváme se, ale z důvodu nařízení vlády je naše výdejní místo na Hradčanské zavřené. E-shop normálně funguje a odesíláme balíčky do 48h od přijetí :).

Hodnocení obchodu

5,0 757 hodnocení
Přidat hodnocení
5
745x
4
10x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.4.2014
- chtělo by to dostávat více vzorečků k vyzkoušení

Avatar autora (Administrátor) 8.3.2021
Dobrý den, vzorečky, které Vám můžeme zdarma poskytnout jsou: Bahenní maska, Bahenní šampon, Balzám po holení pro muže, Pleťový krém proti vráskám, Pleťový krém s granátovým jablkem a Zpevňující noční krém. Kdybyste chtěla vzoreček jakéhokoli dalšího výrobku, stačí nám dát vědět nebo dopsat poznámku do objednávky. Vzorečky všech ostatních výrobků dostanete v kelímku a stojí 20 Kč. Děkujeme Vám za nákup :-)
Avatar autora | 24.4.2014
- U výrobků bych uvedla přesné složení - např. u šamponu na tubě v anglickém znění je složení uvedeno přesněji než na přiloženém složení v češtině

Avatar autora (Administrátor) 8.3.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za připomínku. Etikety překládáme přímo podle instrukcí izraelského výrobce a podle platných zákonů ČR o dovozu kosmetiky.
Avatar autora | 13.4.2014
+ nejlepší kosmetika i obchod
- nic

s obchodem jsem spokojená a všem doporučuji
Avatar autora | 10.3.2014
+ Nabízí kvalitní zboží, které jsem mohla objednat pouze zde.

Rychlé dodání, telefonické potvrzení požadovaného termínu dodání.
Avatar autora | 10.3.2014
+ zajímavá kosmetika
+ běžně není v obchdech vidět
+ přijatelná cena

zajímavá nabídka rychlé a korektní jednání bezpečně zabaleno rychle odesláno přibalen dárek
Avatar autora | 7.3.2014
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Výborná komunikace
+ Přehlednost

Tento obchod vřele doporučuji!
Avatar autora | 2.3.2014
+ rychlé dodání zboží
+ milá komunikace

Maximální spokojenost, dodání zboží do druhého dne, velmi milá komunikace.
Avatar autora | 22.2.2014
+ Rychlost, vstřícnost, ochota
- xx

Velmi rychlé dodání, výborná komunikace s obchodem, maximální spokojenost!
Avatar autora | 8.2.2014
+ Pohodlný výběr v klidu doma
+ Po předchozí osobní konzultaci s paní ředitelkou na veletrhu a následné osobní a telefonické domluvě - skvělý zákaznický servis
- Uvítala bych dopravu českou poštou na dobírku

Všem doporučuji Výborná kvalita zboží 100% zákaznický servis
Avatar autora | 29.12.2013
+ přírodní kosmetika a její kvalita
+ nealergizující
- zatím žádné

Nakoupila jsem opakovaně liftingové sérum, které je úžasné, nemastné a ihned se vstřebá. Vzhledem ke stárnoucí pleti jsem přidala krém s medem a olivovým olejem - bomba.Doporučuji vyzkoušet - určitě se k některým výrobkům vrátíte.
Avatar autora | 19.12.2013
V tomto eshopu nakupuji pravidelně a vždy je všechno naprosto v pořádku a rozhodně ho doporučuji ostatním.
Avatar autora | 7.12.2013
+ seriozní jednání
+ rychlost vyřízení objednávky
- neshledal jsem

obchod jsem našel na internetu s celou akcí jsem byl spokojen obchod bych vřele doporučil
Avatar autora | 28.11.2013
+ přehledný sortiment
+ kvalitní a příjemné produkty
+ příjemná komunikace a vstřícnost - zboží jsme vyzvedli večer po zavírací době
- vyšší ceny

Můžu doporučit. S produkty i servisem jsem spokojena.
Avatar autora | 25.11.2013
+ Jsou velice ochotní.
- Nemá slabiny.

Super.
Avatar autora | 8.11.2013
+ Přehlednost
+ Kvalita
+ Složení prodktů
+ Cena
- Nic

Určitě zkuste tuto kosmetiku, je výborná a doporučil jsem to už i dalším známým, kteří to taktéž vyzkoušeli a jsou spokojení.
Avatar autora | 1.11.2013
+ - vstřícnost
+ - rychlost
+ - kvalitní výrobky
- zatím nevím o žádných

- výrobky splňují moje požadavky - spokojenost s dodacími lhůtami - ano doporučují
Avatar autora | 28.10.2013
+ Rychlost vyřízení dodávky.
+ Maximální péče o zákazníky.
+ Vyjímečná nabídka zboží.

Avatar autora | 4.10.2013
+ Jsou dobří, byla jsem vemi spokojená
- Nenašla jsem žádné chyby

Doporuřuji
Avatar autora | 30.9.2013
+ Rychlost dodání, přehlednost výrobků, 100% jistota kvality zboží, vstřícnost, slušnost.

Vřele tento obchod doporučuji. Kvalitní výrobky za přijatelnou cenu. Velmi slušné a milé korektní jednání. Rychlost a spolehlivost dodání zboží.
Avatar autora | 13.9.2013
+ Rychlá komunikace ohledně objednávky,
+ líbí se mi informace, jak se objednávka vyřizuje,
+ máte zboží, které je kvalitní a jinde nekoupím
- dala bych častější slevy - myslím tím v balíčcích po vícero druhů zboží(balíček se třemi výrobky, ale více nabídek)

máte kvalitní výrobky, ikdyž dražší obchod bych ostatním doporučila kvůli výrobkům kvalitním doporučila bych kvůli rychlosti dodání

Stránka 38 z 39 , položek celkem: 763

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.