DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Detox pleti po Vánocích

Vánoční období je plné radosti, oslav a možná i nadbytku. To se může projevit i na naší pleti, která může být unavená, podrážděná nebo zanesená. Proto je po Vánocích vhodné provést detoxikaci pleti, která jí pomůže obnovit zdravý vzhled.


Proč je detoxikace pleti po Vánocích důležitá?

V průběhu Vánoc se často stravujeme nezdravě, pijeme více alkoholu a trávíme méně času venku. To může mít negativní dopad na naši pleť. Může být suchá, podrážděná, začervenalá nebo se může objevit akné. Detoxikace pleti pomůže odstranit nečistoty, toxiny a přebytečný maz, které se na ní během Vánoc nahromadily.

Jak detoxikovat pleť po Vánocích?

Detoxikaci pleti můžete provést několika způsoby. Jedním z nich je navštívit kosmetický salon, kde vám provedou profesionální ošetření. To je určitě nejúčinnější způsob, ale zároveň i nejdražší.

Druhým je detoxikovat pleť doma, můžete použít následující produkty a postupy:

  • Čištění pleti: Základem detoxikace pleti je důkladné čištění. Používejte jemný čisticí gel nebo pěnu, které odstraní nečistoty a přebytečný maz.

  • Peeling: Peeling pomáhá odstranit odumřelé buňky a uvolnit póry. Používejte peeling 1-2x týdně.

  • Maska: Poskytuje pleti hloubkovou výživu a hydrataci. Vybírejte masku podle typu vaší pleti.

  • Přípravky s detoxikačními účinky: Existuje řada přípravků s detoxikačními účinky, které můžete použít jako součást péče o pleť. Mezi tyto přípravky patří například tonika, séra nebo krémy.

Tipy pro detoxikaci pleti po Vánocích

  • Zvyšte pitný režim: Pitný režim je důležitý pro celkové zdraví, včetně zdraví pleti. Pijte dostatek vody, abyste pleti pomohli zbavit se toxinů.

  • Jezte zdravě: Zdravá strava je základem pro zdravou pleť. Jezte dostatek ovoce, zeleniny a celozrnných výrobků.

  • Buďte více času venku: Sluneční světlo je důležité pro tvorbu vitaminu D, který je důležitý pro zdraví pleti. Snažte se trávit alespoň 30 minut denně na čerstvém vzduchu.

     

Produkty KESEM vhodné na detox

Čistící pleťová pěna

cistici pletova pena kosmetika kesem

Čistící pěna je skvělou volbou pro ranní i večerní čištění pleti. Tato čistící pěna má skvělé vlastnosti a dokáže proměnit tekuté mýdlo do pěny. Po jejím použití bude Vaše pleť krásně čistá a svěží. Obsahuje heřmánek a aloe vera, které pleť zklidní.

Čistící bahenní maska

edited

Produkt obsahuje bahno z Mrtvého moře, které obsahuje mnoho minerálů, které mají na pleť dobrý vliv. Hloubkově čistí pleť, kterou zároveň nevysušuje a zanechává ji zklidněnou a hydratovanou. Pozitivní vliv má na pupínky. Stahuje póry a odstraňuje černé tečky.

Pleťová peelingová maska TISHREI

pletova peelingova maska tishrei kedem

Maska pomáhá hloubkově čistit pleť. Má omlazující účinky a podporuje produkci kolagenu. Díky peelingovým částečkám odstraňuje odumřelé buňky a mastnotu z pleti. Pleť je po použití jemná a hydratovaná.

Liftingové a zpevňující hedvábné sérum

edited-9

Liftingové sérum patří mezi naše TOP produkty, ke kterým se naši zákazníci vracejí. Sérum vypíná pleťvyplňuje vrásky a sjednocuje. Pokud vás trápí vrásky a unavená pleť, neváhejte a přidejte se ke stovkám žen, které sérum pravidelně používají.

Noční sérum se zlatem a perlami

edited-8

Noční sérum se zlatem a perlami je jedním z produktů vlastní řady Kosmetiky KESEM. Bylo vyrobeno podle vlastní receptury v Izraeli. I přes noc je potřeba pleť vyživovat a dávat jí co potřebuje. Sérum je vhodné pro pleť, která může mít nějaké vrásky a chce zpomalit proces stárnutí. Toto hydratační perlové sérum obohacené o kolagen a elastin, bohatou směs přírodních rostlinných výtažků, olejů a vitamín C a perlový prach.

Pleťové tonikum s kyselinou hyaluronovou

pletove tonikum s kyselinou hyaluronovou kosmetika kesem

Tato obličejová voda pleť čistí a poskytuje jí okamžitý pocit omlazení. Díky kyselině hyaluronové je pleť hydratovaná a vyživená. Tonikum také obsahuje heřmánek, aloe vera, vitamin A, elastin a aktivní minerály z Mrtvého moře. Pleťové tonikum je navíc vodné pro všechny typy pleti.


Detoxikace pleti po Vánocích je skvělou příležitostí, jak své pleti dopřát to nejlepší a připravit ji na nový rok.