DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

ÚČINKY KOUPELOVÝCH SOLÍ NA NAŠE TĚLO

Každý z nás si dokáže představit ten relax, když si po náročném dlouhém dni dopřejeme horkou koupel. Tyto koupele nám mohou pomoci s relaxací těla, mysli, ale i s dalšími věcmi, pokud použijeme ty správné produkty. 


Benefity, které koupele se solí pro naše tělo přináší, jsou známé už od pradávna. Již staří Egypťané si vytvářeli své speciální koupelové soli, smícháním soli z Mrtvého moře a různých vonných esencí. 

PEELING A HYDRATACE

Koupelová sůl působí i jako tělový peeling a zároveň pokožku hydratuje díky esenciálním olejům. Proto je po koupeli pokožka na dotek tak hebká.

Návrh bez názvu (38)

ZDROJ MINERÁLŮ 

Tělo dokáže skrz pokožku doplnit potřebné minerály. Soli z Mrtvého moře obsahují až 40 druhů minerálů. Mezi těmito minerály jsou i takové, které se dokonce v žádném jiném moři nevyskytují. Jedná se hlavně o vápník, draslík, zinek, železo, jód a hořčík. 

Hořčík je navíc považován za antistresový minerál, protože největší spotřeba hořčíku probíhá při stresových situacích. Hořčík je skvělým pomocníkem také při zmírnění svalové či menstruační křeče. Nejlépe ho doplníme skrze pokožku, proto jsou solné koupele rituálem, na který bychom neměli zapomínat. 

Návrh bez názvu (39)

LÉČBA KOŽNÍCH ONEMOCNĚNÍ

Největším benefitem koupelových solí jsou blahodárné účinky na různé kožní problémy. Jedná se hlavně o ekzémy, lupénku, kožní plísně apod.

Návrh bez názvu (40)

DALŠÍ ÚČINKY

Solné koupele dokáží také ulevit namoženým svalům, udržovat v kondici oběhovou soustavu, zmírnit revmatické bolesti, zmenšit otoky, zlepšit funkci kožní bariéry, pomoci při hemoroidech. Koupele také pomáhají našemu tělu rychleji se hojit po zranění nebo operaci. 

V naší nabídce máme momentálně nové bomby do koupele, které obsahují právě sůl z Mrtvého moře, kvalitní esenciální oleje a bylinky. Jsou 100% vytvořené z přírodních surovin. 

bomba do koupele kesem

Sůl z Mrtvého moře s magnéziem 

sul z mrtveho more kesem


Určitě si přečtěte i náš poslední článek, recept na Šavarmu s chlebovou plackou :)