DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

NOČNÍ PÉČE O PLEŤ: Regenerace a obnova

S pravidelnou noční péčí o pleť dosáhnete zdravě vypadající a mladistvě zářící pleti. Nezapomeňte dodržovat svou rutinu i každý večer a vaše pleť vám za to poděkuje.

Noční péče o pleť: regenerace a obnova

Noční péče o pleť je klíčová pro regeneraci a obnovu pleti během spánku. Zde je postup krok za krokem, jak správně pečovat o pleť ve večerních hodinách:

 

dŮKLADNÉ ČIŠTĚNÍ

Noční péče začíná odstraněním veškerých nečistot, make-upu a nahromaděného oleje z pleti. Použijte jemný čistící prostředek, který odstraní veškeré zbytky a připraví pleť na následující kroky péče. Naše Čistící relaxační pleťová pěna vás zbaví všech nečistot a zklidní pleť po celém dni. 
cistici pletova pena kosmetika kesem

 Použití séra pro regeneraci

Po čištění naneste ošetřující sérum bohaté na antioxidanty a vitamíny. Tyto látky pomáhají pleti regenerovat se a obnovovat po celou noc. Pokud máte specifické problémy s pletí, jako jsou vrásky nebo akné, vyberte produkty s aktivními složkami, jako je retinol, kyselina hyaluronová nebo vitamín C. Za nás je to určitě Noční sérum, které je obohacené o zlato a perly, ale i o kolagen a elastin

nocni serum se zlatem a perlami kesem

Hydratace

Zakončete svou noční péči aplikací hydratačního krému nebo noční masky. Tyto produkty dodají pleti potřebnou vlhkost a živiny během spánku, což podporuje její regeneraci a obnovu. Vyberte si produkt odpovídající vašemu typu pleti a jejím potřebám. Například, pokud se potřebujete zbavit unavených náznaků pleti, doporučujeme použít Noční zpevňující krém, který hydratuje, zpevní a vyživí vaši pleť po celou dobu vašeho spánku. 

Noční zpevňující krém