DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Proč je důležité střídat pleťové krémy?

Mnoho lidí se domnívá, že když najdou pleťový krém, který jim vyhovuje, měli by ho používat stále. To ale není pravda.


Střídání pleťových krémů je důležité z několika důvodů:

1. Vaše pleť se mění:

Vaše pleť se v průběhu času mění v závislosti na ročním období, hormonálních změnách, věku a životním stylu. Proto je důležité používat krémy, které jsou přizpůsobeny aktuálním potřebám vaší pleti. Například v zimě může vaše pleť potřebovat hutnější a výživnější krém, zatímco v létě se jí bude lépe hodit lehký a hydratační krém.

2. Pokožka si může na krémy vybudovat rezistenci:

Pokud používáte stejný krém po delší dobu, vaše pokožka si na něj může vybudovat rezistenci. To znamená, že krém už nebude fungovat tak efektivně jako dříve. Střídání krémů pomáhá předcházet tomuto problému.

3. Různé krémy obsahují různé účinné látky:

Různé pleťové krémy obsahují různé účinné látky, které řeší různé problémy s pletí. Střídáním krémů můžete své pleti dopřát všechny benefity, které tyto látky nabízí.

4. Můžete objevit nové produkty:

Střídání pleťových krémů vám dává možnost vyzkoušet nové produkty a objevit tak ty, které vám nejvíce vyhovují.

Tipy pro střídání pleťových krémů:

  • Střídejte krémy podle ročního období. V zimě používejte hutnější krémy a v létě lehčí krémy.

  • Střídejte krémy podle typu pleti. Pokud máte mastnou pleť, používejte krémy pro mastnou pleť. Pokud máte suchou pleť, používejte krémy pro suchou pleť.

  • Střídejte krémy podle aktuálních potřeb vaší pleti. Pokud máte akné, používejte krémy proti akné. Pokud máte vrásky, používejte krémy proti vráskám.

  • Nebojte se experimentovat. Vyzkoušejte různé krémy a najděte ty, které vám nejvíce vyhovují.

 

Oblíbené krémy KESEM

Kolagenový balíček 

kolagenový balíček

Produkty obsažené v tomto balíčku Vám poskytnou denní i noční péči. Liftingové a zpevňující hedvábné sérum poskytuje okamžitý a hlavně dlouhodobý efekt. Pleť je po něm vypnutá a hedvábně hladká. Díky své struktuře slouží také jako podkladová báze pod make-upKolagenový denní krém se rychle vstřebá a zanechává pleť hebkou a hydratovanou. Díky svému bohatému složení a kolagenu je skvělým pomocníkem proti vráskámKolagenový noční krém využívá inovativní technologii, díky které se stává nejlepší péčí proti stárnutí pleti.

Zpevňující krém proti vráskám

zpevnujici proti vraskam

Tento revoluční krém na obličej a dekolt má bohatou a sametovou konzistenci, která se snadno vstřebáváPosiluje a zpevňuje vzhled pleti, zlepšuje její elasticitu a má vysoké hydratační účinky. Je obzvláště vhodný pro ženy, které mají problémy se zvadlou pokožkou v důsledku věku nebo po absolvování diety. Je ideální jako podklad pod make-up. Zanechává pokožku omlazenoupevnou, svěží a zářivou. Je to vynikající pleťový krém s přírodním efektem proti stárnutí pro použití pro normální až velmi suchou pokožku.


Noční zpevňující krém

Noční zpevňující krém

Tento univerzální noční krém poskytuje pleti výživu.  Noční krém pleť vyživuje a vyplňuje vrásky na obličeji. Jedná se nejoblíbenější noční krém. Je obohacen o avokádový olej, olivový olej, mrkvový olej, aloe veru a aktivní minerály z Mrtvého moře. Další složkou je Vitamin B5 a provitaminy A a E, které při pravidelném používání Vaši pleť zpevňují, vyživují a hydratují.

Izraelský zázrak

izraelsky zazrak

Doporučujeme používat náš pleťový krém Izraelský zázrak který napomáhá přirozenému procesu vývoje kolagenu a elastinu, hydratuje pleť a zanechává ji hebkou a vyživenou. Další účinnou složkou je skvalenový olej, který dodá Vaší pleti hydrataci a napomáhá snížit začervenání pokožky.

Výživný krém s avokádem a aloe vera

vyzivny krem s avokadem a aloe vera

Pleťový krém s avokádem a aloe vera poskytuje pokožce neustálou hydrataci a dlouhodobý pocit uvolnění. Krém má velice příjemnou vůni a do pleti se krásně vstřebává. Při pravidelném použití je pokožka důkladně hydratována, což vytváří svěží, pružný a sametový vzhled pleti.


Střídání pleťových krémů je důležité pro udržení zdravé a krásné pleti. Nebojte se experimentovat a najděte ty krémy, které nejlépe vyhovují vašim potřebám.