Hodnocení obchodu

5,0 1254 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1238x
4
12x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.11.2015
+ kvalitní kosmetika z Mrtvého moře, rychlé dodací lhůty,
+ skvělý přístup k zákazníkovi

z obchodu mi i volali, aby mi sdělili, že balíček odesílají a kdy jejmůžu čekat. To velice oceňuji
Avatar autora | 27.11.2015
+ Zajímavé a kvalitní zboží

Nákup doporučuji, zboží je zajímavé a kvalitní, objednávky vyřízena rychle; místo pro osobní vyzvednutí blízko stanice metra
Avatar autora | 16.11.2015
+ prodává produkty, které jsem nikde jinde nenašla
- některé položky, o které jsem měla záhem nebyly na skladě

je to obchod s mojí oblíbenou kosmetikou, a vždycky se sem ráda vracím
Avatar autora | 13.11.2015
+ Má zboží,které jinde není.
+ Příznivé ceny.

Za dobré ceny zajímavé zboží.
Avatar autora | 2.11.2015
+ Je dobrá a rychlá komunikace i doprava
- Jen bych doporučila potvrzení objednávky e mailem

Velmi dobre
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2022
Dobrý den, velice Vám děkujeme za hodnocení. Všem zákazníkům náš systém automaticky generuje potvrzení objednávky emailem. Před odesláním také všem voláme. Velice nás mrzí, že jste nedostal/a potvrzení objednávky emailem. Předáme to našemu technickému oddělení. Nezlobte se. Velice se omlouváme.
Avatar autora | 24.10.2015
+ Nákup z pohodlí domova .
- Nevím , možná je trochu dražší .

Co si objednáte , to opravdu dostanete . Jsem velice spokojen .
Avatar autora | 23.10.2015
+ Navštěvuji pravidelně Izrael a jsem ráda, že kosmetiku,kterou jsem vozila si mohu koupit i v ČR.
- Při nákupu u vás v prodejně, jsem obdržela nějaký malý dárek. Bohužel, při objednání v inter.obchodě toto není.

Vynikající, všem vřele doporučuji.
Avatar autora | 16.10.2015
+ Rychlost vyřízení.
- Žádné

Výborný partner.
Avatar autora | 12.10.2015
+ Kvalitní produkty, perfektní rychlost dodání, spolehlivost, výborná komunikace.
- Nenabízí v Česku všechny produkty, které společnost HB má.

Avatar autora | 29.9.2015
+ široká nabídka zboží,rychlá dostupnost,ochota
- ----

spokojenost s produkty,velký výběr,rychlá dostupnost,určitě doporučuji
Avatar autora | 21.9.2015
+ kvalitni produkty, dostupnost zbozi

Velmi kvalitni kosmetika, mohu jen doporucit, cela rada mi velmi pomohla s problematickou pleti.
Avatar autora | 19.9.2015
+ Rychlost dodani, kvalitni vyrobky

Avatar autora | 16.9.2015
+ kvalitní zboží, nádherné vůně

vždy spokojenost s výrobky
Avatar autora | 2.9.2015
+ Velký výběr kosmetiky z Mrtvého moře.
- Trochu vyšší ceny,ale za tu kvalitu, proč ne :-)

Mohu jen doporučit. Kosmetika kvalitní, velký výběr. Personál velice milý a ochotný pomoci nebo poradit.
Avatar autora | 31.8.2015
+ Komunikace, přehlednost e-shopu, zajímavé produkty, přiměřené množství nabízených produktů (nejsou jich tam miliony, že by se v tom člověk ztrácel), zaměření na jednu značku kosmetiky.
- -

Mám s obchodem dobrou zkušenost co se týká komunikace před odesláním zboží, celý nákup včetně doručení zboží proběhl bez problémů.
Avatar autora | 26.8.2015
+ Dobrá kvalita výrobků za přijatelnou cenu
+ Velký výběr
+ Stále jsou nějaké novinky
- Chybí možnost posílat balík na poštu

Avatar autora | 6.8.2015
+ Rychlá reakce, výborná komunikace, kvalitní zboží.

Avatar autora | 22.7.2015
+ Rychlost, kvalita
- Chybí zajímavé akční nabídky.

Kvalitní produkty, rychlost dodání, ale ocenila bych, kdyby se zbožím přišly i nějaké vzorečky...
Avatar autora | 22.6.2015
+ analogické produkty z mrtvého moře

zboží dle požadavku, bezproblémový kontakt
Avatar autora | 15.6.2015
+ Komunikace se zakázníkem, rychlost dodání

Stránka 59 z 63 , položek celkem: 1260