POZOR! Omlouváme se, ale dnes 29.7. má naše výdejní místo na Hradčanské zavřeno. E-shop normálně funguje :).

Hodnocení obchodu

5,0 880 hodnocení
Přidat hodnocení
5
867x
4
10x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.6.2014
+ spolehlivost a rychlost
- nevím

bezproblémový
Avatar autora | 23.5.2014
+ Rychlá dostupnost
+ Skvělé výrobky na pleť, které pomáhají

Avatar autora | 7.5.2014
+ Kosmetiku H&B jsem si před lety přivezla přímo z Izraele, poté jsem si jí nechávala odtamtud posílat, u nás nebyla dostupná.
+ Možnost osobního odběru.
+ Výborná komunikace, Mgr. Morávková je velice sympatická.
- Delší doba přípravy zboží k osobnímu odběru - objednáno 23.4., výzva k vyzvednutí přišla 29.4.
- Zmatky s osobním odběrem související se stěhováním - na některých místech (např. Facebook) je stále uvedena stará adresa v ulici Národní obrany, takže jsem bloudila a až po telefonátu jsem se dozvěděla, že sídlí jinde. Sotva jsem dorazila na odběrné místo, volala další zákaznice, která měla stejný problém...

Avatar autora (Administrátor) 29.7.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení našeho e-shopu. Zároveň se Vám omlouváme za nedorozumění kvůli stěhování. Na novém místě jsme velmi krátce, adresy jsme se snažili změnit na všech místech. Děkujeme za informace ohledně facebooku. V současné době je adresa změněna všude.
Avatar autora | 25.4.2014
- chtělo by to dostávat více vzorečků k vyzkoušení

Avatar autora (Administrátor) 29.7.2021
Dobrý den, vzorečky, které Vám můžeme zdarma poskytnout jsou: Bahenní maska, Bahenní šampon, Balzám po holení pro muže, Pleťový krém proti vráskám, Pleťový krém s granátovým jablkem a Zpevňující noční krém. Kdybyste chtěla vzoreček jakéhokoli dalšího výrobku, stačí nám dát vědět nebo dopsat poznámku do objednávky. Vzorečky všech ostatních výrobků dostanete v kelímku a stojí 20 Kč. Děkujeme Vám za nákup :-)
Avatar autora | 24.4.2014
- U výrobků bych uvedla přesné složení - např. u šamponu na tubě v anglickém znění je složení uvedeno přesněji než na přiloženém složení v češtině

Avatar autora (Administrátor) 29.7.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za připomínku. Etikety překládáme přímo podle instrukcí izraelského výrobce a podle platných zákonů ČR o dovozu kosmetiky.
Avatar autora | 13.4.2014
+ nejlepší kosmetika i obchod
- nic

s obchodem jsem spokojená a všem doporučuji
Avatar autora | 10.3.2014
+ Nabízí kvalitní zboží, které jsem mohla objednat pouze zde.

Rychlé dodání, telefonické potvrzení požadovaného termínu dodání.
Avatar autora | 10.3.2014
+ zajímavá kosmetika
+ běžně není v obchdech vidět
+ přijatelná cena

zajímavá nabídka rychlé a korektní jednání bezpečně zabaleno rychle odesláno přibalen dárek
Avatar autora | 7.3.2014
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Výborná komunikace
+ Přehlednost

Tento obchod vřele doporučuji!
Avatar autora | 2.3.2014
+ rychlé dodání zboží
+ milá komunikace

Maximální spokojenost, dodání zboží do druhého dne, velmi milá komunikace.
Avatar autora | 22.2.2014
+ Rychlost, vstřícnost, ochota
- xx

Velmi rychlé dodání, výborná komunikace s obchodem, maximální spokojenost!
Avatar autora | 8.2.2014
+ Pohodlný výběr v klidu doma
+ Po předchozí osobní konzultaci s paní ředitelkou na veletrhu a následné osobní a telefonické domluvě - skvělý zákaznický servis
- Uvítala bych dopravu českou poštou na dobírku

Všem doporučuji Výborná kvalita zboží 100% zákaznický servis
Avatar autora | 29.12.2013
+ přírodní kosmetika a její kvalita
+ nealergizující
- zatím žádné

Nakoupila jsem opakovaně liftingové sérum, které je úžasné, nemastné a ihned se vstřebá. Vzhledem ke stárnoucí pleti jsem přidala krém s medem a olivovým olejem - bomba.Doporučuji vyzkoušet - určitě se k některým výrobkům vrátíte.
Avatar autora | 19.12.2013
V tomto eshopu nakupuji pravidelně a vždy je všechno naprosto v pořádku a rozhodně ho doporučuji ostatním.
Avatar autora | 7.12.2013
+ seriozní jednání
+ rychlost vyřízení objednávky
- neshledal jsem

obchod jsem našel na internetu s celou akcí jsem byl spokojen obchod bych vřele doporučil
Avatar autora | 28.11.2013
+ přehledný sortiment
+ kvalitní a příjemné produkty
+ příjemná komunikace a vstřícnost - zboží jsme vyzvedli večer po zavírací době
- vyšší ceny

Můžu doporučit. S produkty i servisem jsem spokojena.
Avatar autora | 25.11.2013
+ Jsou velice ochotní.
- Nemá slabiny.

Super.
Avatar autora | 8.11.2013
+ Přehlednost
+ Kvalita
+ Složení prodktů
+ Cena
- Nic

Určitě zkuste tuto kosmetiku, je výborná a doporučil jsem to už i dalším známým, kteří to taktéž vyzkoušeli a jsou spokojení.
Avatar autora | 1.11.2013
+ - vstřícnost
+ - rychlost
+ - kvalitní výrobky
- zatím nevím o žádných

- výrobky splňují moje požadavky - spokojenost s dodacími lhůtami - ano doporučují
Avatar autora | 28.10.2013
+ Rychlost vyřízení dodávky.
+ Maximální péče o zákazníky.
+ Vyjímečná nabídka zboží.

Stránka 44 z 45 , položek celkem: 886

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.