Hodnocení obchodu

5,0 807 hodnocení
Přidat hodnocení
5
795x
4
10x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.12.2013
V tomto eshopu nakupuji pravidelně a vždy je všechno naprosto v pořádku a rozhodně ho doporučuji ostatním.
Avatar autora | 7.12.2013
+ seriozní jednání
+ rychlost vyřízení objednávky
- neshledal jsem

obchod jsem našel na internetu s celou akcí jsem byl spokojen obchod bych vřele doporučil
Avatar autora | 28.11.2013
+ přehledný sortiment
+ kvalitní a příjemné produkty
+ příjemná komunikace a vstřícnost - zboží jsme vyzvedli večer po zavírací době
- vyšší ceny

Můžu doporučit. S produkty i servisem jsem spokojena.
Avatar autora | 25.11.2013
+ Jsou velice ochotní.
- Nemá slabiny.

Super.
Avatar autora | 8.11.2013
+ Přehlednost
+ Kvalita
+ Složení prodktů
+ Cena
- Nic

Určitě zkuste tuto kosmetiku, je výborná a doporučil jsem to už i dalším známým, kteří to taktéž vyzkoušeli a jsou spokojení.
Avatar autora | 1.11.2013
+ - vstřícnost
+ - rychlost
+ - kvalitní výrobky
- zatím nevím o žádných

- výrobky splňují moje požadavky - spokojenost s dodacími lhůtami - ano doporučují
Avatar autora | 28.10.2013
+ Rychlost vyřízení dodávky.
+ Maximální péče o zákazníky.
+ Vyjímečná nabídka zboží.

Avatar autora | 4.10.2013
+ Jsou dobří, byla jsem vemi spokojená
- Nenašla jsem žádné chyby

Doporuřuji
Avatar autora | 30.9.2013
+ Rychlost dodání, přehlednost výrobků, 100% jistota kvality zboží, vstřícnost, slušnost.

Vřele tento obchod doporučuji. Kvalitní výrobky za přijatelnou cenu. Velmi slušné a milé korektní jednání. Rychlost a spolehlivost dodání zboží.
Avatar autora | 13.9.2013
+ Rychlá komunikace ohledně objednávky,
+ líbí se mi informace, jak se objednávka vyřizuje,
+ máte zboží, které je kvalitní a jinde nekoupím
- dala bych častější slevy - myslím tím v balíčcích po vícero druhů zboží(balíček se třemi výrobky, ale více nabídek)

máte kvalitní výrobky, ikdyž dražší obchod bych ostatním doporučila kvůli výrobkům kvalitním doporučila bych kvůli rychlosti dodání
Avatar autora | 31.8.2013
+ rychlost,přehlednost,kvalita
- žádné

kvalitní firma,výborné jednání
Avatar autora | 29.8.2013
- Jedinou nevýhodou podle mne je nemožnost výběru způsobu dopravy - posílat krabičku mýdla přes dopravní společnost za 100 Kč mi připadá zbytečné, stačil by balíček přes Českou poštu.

Avatar autora (Administrátor) 16.4.2021
Dobrý den, velice Vám děkujeme za Vaši reakci. Co se týče dopravy, snažíme se zákazníkům vždy vyjít vstříc a proto na našich stránkách vůbec neplatíte poplatek za dobírku, za který si jak dopravní společnosti, tak Česká pošta účtuje cca 30-40 Kč navíc. Pokud bychom mýdlo posílali jako Balík do ruky na dobírku přes Českou poštu, vyšlo by nás poštovné více než 100 Kč - kvůli už zmíněné dobírce a službe Balík do ruky (doručení do druhého dne). Systém navíc není schopný odhadnout, jestli si objednáváte pouze jedno malé mýdlo nebo třeba jeden sprchový krém, který má skoro litr a je těžký. Proto, i kdybychom na stránky uvedli možnost zaslat Českou poštou, stále bychom museli účtovat 100 Kč poštovné. Vaši námitku samozřejmě velmi dobře chápeme (taky si objednáváme různé věci přes internet a drahé poštovné (zvláště u velmi malých výrobků) nás štve :)). Proto navrhujeme: pokud si příště objednáte něco malého - pouze mýdlo - zajdeme na poštu a zkusíme výrobek poslat co nejlevněji. Z naší zkušenosti se jako nejlevnější jeví klasický doporučený balíček, ale doručení pošta garantuje do tří až pěti dnů. Problém je také v tom, že obálka, která má více než 2 cm na výšku je už považována za balík, takže je mnohem dražší. Mýdlo má bohužel na výšku více než 2 cm. Věřte nám, zkoušeli jsme už mnoho možností a není to tak jednoduché, jak se zdá. Řešení: Příště nám, prosíme, zavolejte nebo pošlete email a vymyslíme spolu nejlevnější možnost dopravy :). Systém opravdu není schopný rozeznat, jestli si objednáváte jeden výrobek, který je malinký anebo velký - zde musí nastoupit lidský faktor. A proto jsme tady pro Vás a velmi rádi Vám vyhovíme :). Volejte kdykoli na číslo: 702 062 455 anebo pište na email: info@kosmetikahb.cz Děkujeme za Váš zájem o naši kosmetiku!
Avatar autora | 23.8.2013
+ Zboží,které obchod nabízí nikde jinde nekoupím. Kosmetiku jsem si před lety koupila přímo v prodejně kde ji vyrábí v Izraeli a od té doby se nedala v Čechách koupit až teď v tomto obchodě.
- Žádné

Super, kvalitní zboží za rozumnou cenu přímo od mrtvého moře, které se nedá jinde koupit mám doma během jednoho dne od objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 16.4.2021
Dobrý den, jsme velmi rádi, že jste s našimi službami a výrobky spokojená. Děkujeme :)

Stránka 41 z 41 , položek celkem: 813

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.