DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

ZA JAK DLOUHO SES NAUČILA HEBREJSKY?

Hebrejsky jsem se učila několik let. Nejprve na židovské obci v Ostravě a potom se soukromou učitelkou doma. Ale stále mi to nestačilo. Hebrejština je tak komplikovaný jazyk, že je hodně těžké si ho zapamatovat. Slova totiž nejsou podobná žádnému jinému jazyku.

Rozhodla jsem se tedy, že pojedu do Ulpanu v Jeruzalémě. Ulpan je škola hebrejštiny. Rozhodnutí odjet do Izraele jsem udělala se svým kamarádem ze studií. Rozhodli jsme se, že se spolu budeme bavit pouze hebrejsky, abychom se do odjezdu zlepšili. Problém byl v tom, že jsme neuměli budoucí čas. A tak jsme si povídali pouze o přítomnosti a minulosti.


V Izraeli jsme chodili tančit izraelské tance a tam si s námi všichni povídali. A tak jsme se naučili dobře hebrejsky. Budoucí čas jsme si naposlouchali z izraelských písní a konečně ho začali používat. S manželem jsem se seznámila o rok později. To už jsem mluvila hebrejsky celkem dobře.

Kosmetika z Mrtveho more HB ivrit

Nedávno jsem objevila zábavnou aplikaci na mobilu pro izraelské děti. A rozhodla jsem se díky ní vytvořit minikurz Hebrejština za 7 dní. Zábavnou a hlavně jednoduchou formou se naučíte za 7 dní 40 vět v hebrejštině a 115 slovíček.

V kurzu jsou obsaženy všechny časy, přítomný, minulý i budoucí. Hlavní výhodou je to, že se naučíte rovnou věty. Nebudete se zdržovat s gramatikou a abecedou. Kurz je určen pro všechny úrovně.

Jeho prodej tímto slavnostně zahajuji. Soukromá lekce hebrejštiny stojí minimálně 600 Kč. Hodnota kurzu je 4200 Kč.



Pokud se chcete naučit hebrejsky jednoduchou formou a užít si u toho zábavu, můžete si stáhnout můj eBook zde.