DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Trápení jménem vaginální mykóza

Jak léčit mykózu? Léčba mykózy výrobky z Mrtvého moře.

Mykóza (kvasinková infekce) vzniká, když se v intimní části přemnoží kvasinky. Vlhké prostředí a malý přístup vzduchu jsou ideální podmínky pro život kvasinek. Tato infekce se projevuje výrazným svěděním a pálením v intimních oblastech. Může dojít i k otoku a zarudnutí. Infekce je často doprovázena bolestmi v podbřišku a při pohlavním styku. Mykóza se často objevuje v době těhotenství.

Jak se zbavit mykózy?

Tomuto nepříjemnému trápení můžeme předejít nošením správného prádla a oblečení. Těsné kalhoty, mokré plavky a tanga, ty mohou přispět ke vzniku kvasinek. Samozřejmostí je i správná hygiena intimních partií. Buď se intimní partie nemyjí dostatečně a nebo až příliš. Zároveň je důležité používat i správná mýdla, která vyrovnávají pH. Součástí prevence je i správná životospráva.

Jaké výrobky Kosmetiky z Mrtvého moře, jsou doporučovány zákazníky s mykózou?


Rakytníkové mýdlo

 rakytnikove mydlo kosmetika z mrtveho more

Rakytníkové mýdlo vyrovnává pH v intimních partiích. Díky svému složení pomáhá předcházet přemnožení kvasinek a vzniku zánětu v intimních partiích. Je také vynikající na ošetření výtoků, plísní a podráždění pokožky.

  • Co o rakytníkovém mýdle napsali naši zákazníci?

Kosmetika z Mrtvého moře HB vaginální mykóza diskuze

Kosmetika z Mrtvého moře HB vaginální mykóza diskuze2

Kosmetika z Mrtvého moře HB vaginální mykóza diskuze3

Kosmetika z Mrtvého moře HB vaginální mykóza diskuze4

Kosmetika z Mrtvého moře HB vaginální mykóza diskuze5


Gel na intimní hygienu pH 4,5

Toto jedinečné mýdlo s pH 4,5 pomáhá vyrovnávat hladinu pH v intimní oblasti. Předchází tak přemnožení kvasinek a následného zápachu, pálení a svědění v oblasti intimních partií. Mýdlo obsahuje unikátní složku PACS, která je extrahovaná z červených brusinek, což přispívá k ochraně intimních partií a prevenci infekcí močových cest. 


Víte, jak správně pečovat o pleť? Přečtěte si náš článek a buďte krásná.