DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

TIPY NA DÁRKY K VÁNOCŮM

Vánoce se neúprosně blíží a my se opět potýkáme s problémem, co koupit svým blízkým. V dnešním článku Vám dáme pár tipů na vánoční dárky pro ženy i muže, které se nám v minulých letech osvědčily. 

Návrh bez názvu (27)

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MUŽE

V této kategorii určitě najdete tipy jak pro mladší muže, tak i starší.

  • Masážní pistole - Pokud je Váš přítel, tatínek nebo brácha sportovec, určitě ho tento dárek potěší. Pistole je pomůcka, která může pomoci snížit svalové napětí, ztuhlost svalů nebo průtok krve v masírovaných svalech a tím zefektivnit a urychlit celkovou regeneraci. 

 

  • Kožená peněženka - Myslím si, že nějaká kvalitní kožená peněženka určitě udělá velikou radost každému.

 

  • Sklenička se jménem nebo vtipným nápisem - Jestli obdarovaný rád pije pivo, víno či třeba whisky, určitě ocení kvalitní skleničku na tyto nápoje. Sklenička může být například třeba s vlastním jménem nebo nějakým vtipným a trefným nápisem. Já osobně vloni darovala set čtyř skleniček na whisky i s karafou.

 

  • Parfém - Koupit parfém je určitě klasika, která potěší opět každého. Důležitá je však volba vůně. Ne každému voní vše, proto je důležité znát, co dotyčnému voní. 

 

  • Boty - Boty potřebuje každý, mohou to být sezónní boty nebo třeba nějaké trendy tenisky. 

 

  • Set na vousy - Pokud Váš muž, brácha, syn apod. má dlouhé vousy a rád se o ně stará, vhodnou volbou je koupit například nějaký set, který může obsahovat třeba kartáč a hřeben na vousy, olej na vousy nebo balzám.  

 

  • Šperky - na mužích jsou šperky také krásné. Pokud obdarovaný žádný nemá, doporučuji koupit třeba řetízek nebo náramek z nerezové oceli / stříbra. 

 

  • Lístky na koncert - pokud víte, co dotyčný poslouchá, lístky na koncert oblíbeného interpreta jsou super volbou. Osobně mám velmi ráda akčnější dárky a myslím, že nejsem jediná. Alternativou můžou být lístky třeba do divadla nebo kina. 

 

  • Kožený opasek - Hezký opasek může být skvělým doplňkem jakéhokoliv outfitu. 

 

  • Kosmetika - Samozřejmě kosmetika nesmí chybět. V naší vánoční nabídce máme několik vánočních balíčků, jak pro muže, tak i univerzální pro každého. 

 

Další tipy: oblečení, hodinky, nářadí, batoh, vůně do auta, propiska s vlastním jménem, kryt na telefon, fotka v rámečku, knížka, spodní prádlo s vtipným potiskem, bezdrátová sluchátka, navigace nebo kamera do auta, kravata, láhev dobrého alkoholu, vitamíny nebo doplňky stravy.

 

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY

Na své si přijdou ženy jakéhokoliv věku.

  • Šperky - Pokud koupíte ženě šperk, máte jistotu, že ji velice potěšíte. Může to být řetízek, náramek, prstýnek nebo nějaké náušnice. Osobně neznám ženu, která by nerada nosila šperky. 

 

  • Deník nebo diář - Na internetu je velký výběr různých diářů, sešitů a deníčků. Tyto věci mají ženy rády.

 

  • Sklenička na víno s nápisem - Podobný tip jako u mužů. Tento dárek jsem kupovala asi před dvěma lety sestře a sklidil velký úspěch.  

 

  • Svíčka - Například pro maminku nebo babičku tento dárek může být ideální. Já ráda kupuji svíčky s dřevěným knotem, který po zapálení připomíná praskání v krbu. Existuje i vícero velikostí nebo dárkové balení více svíček. 

 

  • Peněženka - Stejně jako u mužů, peněženka je krásný dárek. Můžete koupit buď klasickou velkou peněženku nebo ženám, které nosí malé kabelky, peněženku vyloženě jen na karty a drobné. 

 

  • Masážní váleček a destička guasha - Každá z nás chce mít vyhlazenou a pevnou pleť bez vrásek. Masážní váleček a destička guasha jsou vhodným pomocníkem. Lze zakoupit i u nás.

 

  • Mikrojehličkový váleček na pleť - Tento kosmetický pomocník je u žen také velmi oblíbený. Odstraňuje odumřelé kožní buňky, masíruje pleť a hlavně podporuje tvorbu vlastního kolagenu, který vyplňuje vrásky. Lze zakoupit i u nás.

 

  • Poukaz na nehty, masáže, kosmetiku nebo ke kadeřnici - Myslím, že tímto dárkem nikdo určitě nic nezkazí. Každá žena se občas potřebuje nechat hýčkat profesionály. 

 

  • Kosmetika - Může se jednat o dekorativní kosmetiku třeba známějších a luxusnějších značek nebo o pečující kosmetiku. Na našich stránkách máme veliký výběr a myslím, že se vším uděláte ženě radost. V naší vánoční nabídce opět najdete několik balíčků, které jsou určitě krásným dárkem. Například Balíček pro krásné vlasy obsahuje ideální péči pro všechny typy vlasů, proto s ním nemůžete udělat chybu. Obsahuje Bahenní šampon, Vlasový kondicionér a Krém na vlasy s jojobovým olejem. 

 

Další tipy: oblečení, boty, kabelka, šátek, difuzér do domácnosti, hodinky, fotoalbum, kryt na telefon, spodní prádlo, láhev vína, hrníček na kávu nebo čaj, parfém, epilátor, bezdrátová sluchátka, sada čajů, podložka na cvičení, dobrá káva, lístky na koncert nebo do divadla, fotka v rámečku, vitamíny nebo doplňky stravy.