DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

PROČ POŘÁD PÍŠEŠ O EJLATU?

To je dobrá otázka:). V Izraeli jsem určitou dobu žila. Jezdíme tam pravidelně, ale většinou do Tel Avivu nebo Jeruzaléma. Ovšem před dvěma lety jsme letěli poprvé přímou linkou do Ejlatu. Do tohoto města a okolní pouště jsem se zamilovala. Je to tam úžasné, jak pro dospělé, tak pro děti. Je tam moc krásně.

Pořád o Ejlatu píšu z mnoha důvodů.
Zpáteční letenky tam jsou velmi levné. Ejlat je malé město, tak je všude blízko, i kdybych měla jet taxíkem. Je tam nádherné čisté moře, bez vln. Můžu šnorchlovat, protože jsou ve vodě korály a barevné rybičky. Můžu jet na výlet do pouště. V delfíní zátoce pozoruju na molu delfíny a můžu si s nima i zaplavat. Počasí je moc příjemné, voda v moři také. Jídlo je tam také moc dobré. Vše tam je levnější než ve zbytku Izraele, protože se neplatí 17% DPH.

Kosmetika z Mrtveho more HB eBook Ejlat

Protože jsem si Ejlat tak zamilovala, napsala jsem o něm praktického průvodce. Každý si podle něho může dovolenou v Izraeli naplánovat sám, bez cestovky. A to mě těší. Díky mému průvodci už do Ejlatu odletěly desítky lidí. A ty jejich nadšené reakce! To je nádhera, hřeje mě to u srdce. Izrael je nádherná země, která určitě stojí za návštěvu. No a proto pořád píšu o Ejlatu.

Ještě jste nebyli v Ejlatu? Zaleťte si tam, určitě to stojí za to :).