DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

PLEŤOVÁ SÉRA

V dnešním článku rozebereme pleťová séra. Co je to sérum, k čemu slouží, typy sér a jestli je nutné ho zařadit do naší denní rutiny. 


CO JE TO PLEŤOVÉ SÉRUM A K ČEMU SLOUŽÍ?

Pleťové sérum je velmi koncentrovaný pečující přípravek, který obsahuje až 7x více pečujících látek než v pleťových krémech. Séra se používají jako doplněk k tomu, abychom dodali pleti rychle a intenzivně potřebné látky v koncentrovanější podobě. Jsou velmi lehká a rychle se vstřebávají. 


TYPY PLEŤOVÝCH SÉR

  • hydratační - obsahují například kyselinu hyaluronovou
  • vyživující - obsahují spoustu vitamínů
  • proti vráskám - můžou obsahovat například retinol
  • liftingová - můžou obsahovat například kolagen

JE NUTNÉ POUŽÍVAT SÉRUM?

Používání séra není vyloženě nutnost, ale přináší nám mnoho pozitivních účinků. Nemusíme séra používat každý den, ale třeba jen párkrát za týden nebo je střídat v ranní a večerní rutině. Je to skvělý doplněk, který můžeme měnit i podle aktuálního stavu pleti. Je to na každém z nás. 


KDY A JAK SÉRUM POUŽÍVAT

Obecně se séra používají na vyčištěnou pleť. Proto pleť nejprve pečlivě vyčistěte, pokud nosíte make-up, tak doporučuji odlíčit s Odličovacím pleťovým mlékem a následně pleť vyčistěte čistící pěnou. Dalším krokem by mělo být pleťové tonikum, které pleť ještě dočistí a připraví ji na následnou péči, kterou bude již očekávané sérum

Sérum by se mělo nanášet na vlhkou pleť, aby se lépe a rovnoměrně rozetřelo a následně vstřebalo do pleti. Vmasírovat krouživými pohyby do pokožky obličeje stačí vždy jen pár kapek

Po séru můžete použít buď denní nebo noční krém, ale u nějakých to není ani potřeba :) 

cistici pletova pena kosmetika kesem


NAŠE NABÍDKA

U nás v nabídce najdete několik sér. Stačí jen zvážit, co vaše pleť potřebuje

Velmi oblíbené sérum a zároveň jeden z nejprodávanějších produktů naší Kosmetiky KESEM je Liftingové a zpevňující hedvábné sérum, které má lehkou strukturu, snadno se vstřebává, vypíná pleť, sjednocuje a vyplňuje vrásky. Není mastné a proto se dá použít i pod make-up, který na něm dlouho vydrží. 

liftingove serum kosmetika z mrtveho more

Určitě doporučuji i naše Noční sérum se zlatem a perlami, které hydratuje, zvyšuje pružnost pokožky a je obohacené o perlový prach.

nocni serum se zlatem a perlami kesem


Pokud vás trápí akné na zádech, v tomto článku se dozvíte možné příčiny a jak akné na zádech předejít :)