DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

PÉČE O PLEŤ V LÉTĚ

Jaké produkty jsou vhodné na léto? Mohu používat stejné produkty i v létě? Pojďme si v tom udělat jasno.

Návrh bez názvu (10)_1


lehký PLEŤOVÝ KRÉM

Na léto je potřeba vybrat pleťový krém, který bude lehký a nebude zatěžovat pleť. Proto většina z nás má jiný pleťový krém na zimu - hutnější a jiný na léto. Nemusí to být ale nutně pravidlo. Pokud najdete pleťový krém, který vám bude vyhovovat, tak ho klidně používejte celý rok. Není na tom vůbec nic špatného :). Z naší kosmetiky je na léto skvělý Zpevňující krém proti vráskám. Krém je velice lehký a krásně se přizpůsobí pleti. Zároveň chrání před sluníčkem (má SPF 20)

zpevnujici proti vraskam

Hydratace

Sluníčko, voda, písek, vedro, pot... to všechno přispívá k vysušení pleti. Určitě to znáte. Víkendy trávíte venku a v pondělí máte pleť vysušenou a na první pohled vypadá starší. Chybí jí hydratace. Hydrataci můžete dodat dvěma způsoby. Ten první je hydratační pleťový krém. Ten je vhodný dávat na noc, kdy pleť po celém dnu odpočívá a není vystavena dalším vlivům. Dobrá volba hydratačního krému je Denní krém s kaviárem a kyselinou hyaluronovou. Kyselina hyaluronová hloubkově hydratuje. To přispívá k vyhlazení pleti, oddálení stárnutí a viditelně hezčí pleti.

Rychlejší dodání hydratace jsou pleťové masky. Ty by měly používat celý rok, a to alespoň 1x týdně. V závislosti na tom, co pleť potřebuje. Čistící bahenní maska nejen pleť hloubkově čistí, ale také ji hydratuje. Ideální je používat masku jednou týdně

cistici bahenni maska kosmetika kesem