DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JAKÉ JE TVOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ MÍSTO V IZRAELI?

V Izraeli je hodně míst, které mám velmi ráda. Miluji Mrtvé moře. Miluji poušť - Judskou i Negevskou. Ale v posledních letech jsme se s celou rodinou zamilovali do Ejlatu.

Je to malé přímořské město v jižním cípu Izraele, které je naprosto báječné pro dovolenou s dětmi. V azurově čistém moři plave velké množství rybiček, jsou tam korály, delfíní pláž, naprosto jedinečná podmořská observatoř, velbloudí ranč, všude okolo je poušť.

V blízkosti je kouzelný pouštní park Timna, ve kterém najdete mimo jiné tisíce let staré kresby na stěnách. Nebo si můžete zajet na výlet do biblického safari anebo do kibucu Neot Smadar, jehož budovy vypadají jako z cukrové vaty. A pokud chcete k Mrtvému moři, tak se tam za dvě hodiny dostanete autem.

Kosmetika z Mrtveho more HB eBook Ejlat

Jelikož je v Ejlatu během léta nesnesitelné horko, tak tam létáme mimo sezónu. Od listopadu do března✈. V tomto období tam létají přímé linky z Prahy, Bratislavy, Krakowa a z Vídně. Letenky jsou velmi levné, můžete letět z Ryanairem nebo s Wizzairem.

Počasí je velmi příjemné, kolem 25 stupňů a teplota moře neklesá pod 21 stupňů.

Kosmetika z Mrtvého moře HB Ejlat pláže

Když jsme tam byli poprvé na Vánoce a na Silvestra před dvěma lety, byla jsem z tohoto místa tak nadšená, že jsem napsala velmi podrobného průvodce s rozpočtem, díky kterému si dovolenou v Ejlatu naplánujete bez problémů sami. V roce 2019 bylo navíc otevřeno nové letiště Ramon, které je vzdáleno pouze 20 minut od města. Pokud by Vás průvodce zajímal, můžete si ho objednat na tomto odkazu.

Třeba se někdy v Ejlatu potkáme! 


Zde pro Vás mám tip na skvělé ubytování přímo v centru Ejlatu :).