DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JAK TOTO OBDOBÍ PROŽÍVÁŠ?

Toto období je velmi zvláštní. Jako bychom zastavení všichni potřebovali. Nechovali jsme se k naší planetě, k přírodě a ke zvířatům s respektem. Měli jsme všechno, mohli jsme cestovat, kam jsme chtěli, mohli jsme si koupit, co jsme chtěli. Měli jsme pocit, že můžeme všechno a nic se nám nemůže stát.

A najednou se vše zastavilo, celý svět! Lidé na všech kontinentech teď svoji energii směřují na jednu věc. Všechny nás to spojilo a sjednotilo.

My jsme doma, protože si myslíme, že je velmi důležité doma zůstat, aby se koronavirus šířil pomaleji. Náš sklad funguje, protože v něm pracují manželé, kteří ho mají pár kroků od domu. Všichni kurýři nosí rukavice a roušky. Omezili jsme možnosti platby pouze na online platbu kartou Gopay a na bankovní převod, abychom ochránili kurýry i zákazníky.

Těsně před koronavirem (to jsem ještě vůbec netušila, co přijde) jsem objednala zboží z Izraele. A prozatím to vypadá tak, že by mělo dorazit. Náš sklad je stále relativně plný, tak si můžete kosmetiku objednávat. Dokud nepřestanou jezdit kurýři, chceme vám zásilky odesílat.

Velmi si vážím času, který můžu trávit se svojí rodinou. Ano, je to velmi intenzivní, ale moc krásné. Včera jsme vzpomínali na mého tatínka, který odešel z tohoto světa přesně před třemi lety. O to víc si vážíme jeden druhého. Vzpomínáme, uklízíme, reorganizujeme svůj domov a přemýšlíme.

Přeji vám všem zdraví a sílu!


P.S.: Kvůli této nečekané situaci jsem se rozhodla, že svůj online kurz Hebrejština pro začátečníky spustím během příštích několika dní. Plánovala jsem jeho začátek až na květen nebo červen. Intenzivně na něm ale teď pracuji a brzy vám dám vědět, kdy to vypukne.