DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Jak to chodí na veletrhu?

naše Kosmetika na Veletrhu

Každoročně se účastníme tří veletrhů a to: INTERBEAUTY PRAGUE,  WORLD OF BEAUTY & SPA a STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY. Tento rok se všechny tyto veletrhy konají na výstavišti PVA Letňany. Každým rokem se snažíme mít vždy stejný stánek, abyste nás lehce našli :).

A jak probíhá příprava? Nejprve je potřeba projet celý prodejní seznam z minulého roku. Jakmile máme seznam zkontrolovaný, posíláme ho do našeho velkého skladu v Českém Těšíně. Odtud k nám chodí krabice plné výrobků na veletrh :). 

Vždy den před veletrhem jedeme společně se zbožím na veletrh. Tam si stánek pořádně připravíme. Vybalíme si výrobky, připravíme si vše potřebné k prodeji, připravíme si prodejní ceny a samozřejmě naši přípravu zdokumentujeme :).

V den veletrhu se vždy scházíme o půl hodinky před začátkem, abychom vše stihly :). Musíme sundat plachtu, která nám chrání stánek přes noc a vybalit všechny testery. A pak se do toho pustíme. Vždy jsme rády, když vidíme známe tváře, které nás na veletrhu navštíví. 

Nejnáročnější veletrh je určitě vánoční. Jedná se o čtyřdenní veletrh zase v Letňanech. Je zde mnoho různých vystavovatelů nejen s kosmetikou a nehty. Čtvrtý den už býváme vymluvené a těšíme se na pohodu domova, ale tyto veletrhy jsou pro nás vždy zpestření :). 

Kde nás tento rok uvidíte?

První veletrh máme úspěšně za sebou a další dva nás čekají :).

World of beauty & spa 27. – 28. září 2019

Stříbrné vánoční dny 12. - 15. prosince 2019