DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

JAK ODPOČÍVÁŠ? MÁŠ ČAS SAMA NA SEBE?

Po porodu druhého syna jsem začala hodně odpočívat s ním. Když je můj první syn ve školce, moc se těším na to, jak si s druhým synem schrupnu. Vypravíme tatínka a brášku do práce a do školky a potom se zachumláme do peřin, přitiskneme se jeden k druhému a spinkáme. To jsou ty nejkrásnější momenty mého dne.

Problém nastává v tom, když se chci na chvilinku vzdálit, třeba si jen dojít na záchod. Jakýkoli sebemenší pohyb mé miminko ihned probudí. I když to vypadá, že spinká tak hluboce, že ho nic neprobudí. Tak nemám na výběr a většinou se dopoledne prostě válím v posteli, za což jsem mu velmi vděčná. Pokud neležím vedle něho, skoro vůbec přes den nespí. Takže stejně nic neudělám.

Kosmetika z Mrtveho more HB relax

Pokud dopoledne nespinkáme, tak jsme v kanceláři. Trávíme tam několik hodin týdně. Roztáhnu tam synovi na zem deku, na ni mu dám připravenou krabici s hračkama a my s Míšou se můžeme věnovat plánování a probírání pracovních záležitostí. Zvládnul s námi už nejednu schůzku. Někteří z vás jste ten náš piknik na zemi v kanceláři při vyzvednutí výrobků zažili.

Jelikož nemám hlídání a chci se plně věnovat dětem, pracuji po večerech. Během dne jsem na příjmu na WhatsAppu a na telefonu a komunikuji s kanceláří. Snažím se komunikaci ale omezovat tak, abych mohla svoji plnou pozornost věnovat hlavně svým dětem. A to se mi celkem daří. Ony totiž tak hrozně rychle rostou. Chci si jich co nejvíc užít.

Když večer děti uspíme, usedám k počítači nebo ke knize a pracuji nebo se snažím sebevzdělávat. To je pro mě skvělá forma seberealizace a inspirace. Své děti miluji nade vše, ale jsem velmi vděčná za to, že můžu pracovat. Je to pro mě skvělý relax. Potřebuji dělat i něco jiného, než se jen starat o děti. Je to pro mě psychicky i fyzicky hodně náročné.

Čas sama na sebe moc nemám. Snažím se alespoň jednou týdně cvičit pilates s mojí kamarádkou Simonkou, úžasnou cvičitelkou. A jednou za čas, ale nepravidelně, si zajdu s kamarádkami na pivo (v mém případě na birella, protože kojím). Vybereme vždy restauraci blízko našeho bydlení, abych si mohla odskočit na kojení a vrátit se zpátky. To je pro mě skvělá forma relaxu. Měla bych na pivo chodit častěji, ale nějak se mi to nedaří :).

Někdy mi stačí zajít si sama bez dětí večer do obchodu nebo se projet autem, dát si hudbu na plno a stáhnout si okénka. Tyto maličkosti mi v tomto období mého života stačí. A hned je mi zase na chvíli líp


Víte jaká kosmetika je vhodná k porodu a po porodu? Přečtěte si náš článek a dozvíte se víc :).