DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

CO TĚ NA PRÁCI V KOSMETICE BAVÍ NEJVÍCE?

Práce v kosmetice je pro mě zábava. Nejsem ten typ, který by se vyžíval ve stejnorodé práci a v tabulkách. Já potřebuji něco vymýšlet a práci mě musí bavit. Pokud mě baví, tak je to i vidět (doufám:) ). Takže jakmile se musí něco vyfotit, naaranžovat, vymýšlet popisky, psát na facebook, zorganizovat, blogovat, plánovat strategii... tak to jsem ve svém živlu. Je to práce, která mě baví i v soukromém životě a mít možnost ji dělat i v práci je skvělé.

Kosmetika z Mrtveho more HB Michaela

V kosmetice pracuji již třetím rokem. I já sem v začátcích posílala balíčky, proto všechny produkty dobře znám a často se mi o výrobcích zdálo :). Hlavně v období, kdy byla celá kancelář plná krabic z Izraele. Uff to byly časy.

Nemyslím si, že je běžné, že Vás práce změní k lepšímu, ale u mě to tak bylo. Než jsem nastoupila do Kosmetiky, bývala jsem náladová a moc dobře jsem to o sobě věděla (opravdu blbá vlastnost). Ale tady tyhle moje náladičky prostě nebyly možné. Ono, když přijdete do kanceláře a tam se na vás směje od ucha k uchu Péťa plná elánu a nadšení, tak to automaticky přenese i na vás :).

V kosmetice jsem se naučila více a otevřeně mluvit s lidmi a všímat si toho, jak se kdo ke mně ve službách chová. I díky tomu mi nedělalo problém na vysoké škole z patra přednést prezentaci a pohledy tolika lidí mě nevyvedly z míry.

Víte, že u nás není problém vrácení peněz za výrobek, který vám nevyhovuje? Že bez problémů vyměníme balíček, který byl vámi označený za poškozený? Že se vždy snažíme vyjít vstříc i když se Vám nehodí naše otevírací doba? A takhle to má být. Bohužel se někdy setkávám s tím, že tohle mnoha eshopům, prodejnám.. chybí. Snažíme se nebýt jen eshop, který je ,,bez života". Snažíme se nabídnout s každou objednávkou a každým rokem něco víc. A to je to co mě na mé práci baví. Být s lidmi, se kterými je mi dobře a snažit se to dělat vždy ještě lip :) .