DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! Výdejní místo na Hradčanské je od 11.1.2024 ZAVŘENÉ. Nově je otevřené výdejní místo na Praze 8.

Co je krása?

Jak vnímám krásu? Jak být mladá, krásná a zdravá?

Krásu vnímá každý z nás jinak. Pro někoho to může být krásná tvář, pevné štíhlé tělo a pro někoho zdravá mysl. Mně osobně trvalo, než jsem dospěla k tomu, co je definice krásy a jak ji vnímám. Ráda bych se s Vámi podělila o moje vnímání krásy a třeba otevřela oči těm z Vás, kteří svoji definici krásy stále ještě hledáte :).

Mít zdravé, krásné tělo, krásnou tvář, vlasy, cítit se po probuzení svěží, těšit se na nový den a s úsměvem ten den prožít. Těšte se na každý nový den a myslete na to, co pěkného Vás čeká. Co pěkného si oblečete. S kým se potkáte. Co si vytvoříte za účes. Jak se nalíčíte.

Kosmetika z Mrtvého moře HB hladina Mrtvého moře

Život hrozně rychle utíká, proto se snažím žít, jak nejlépe umím. Nikdy nezapomínejte plnit si své sny. Udělejte si čas na své blízké, přátele a naslouchejte jim. Obejměte je a řekněte jim, že je máte rádi. Projevy lásky jsou přece krásné a radost, kterou s nimi uděláme, je k nezaplacení.

Kosmetika z Mrtvého moře HB poušť u Mrtvého moře

Každý den se na pár minut ztište a vnímejte sami sebe. Choďte často do přírody a pozorujte ji. Odpusťte těm, kteří Vám ublížili. Poděkujte jim, protože to bývají Vaši největší učiteléVečer, když usínáte, poděkujte za ten den, za své blízké a přátele. Buďte pokorní a vždy s láskou přijměte vše nové, co Vám vstoupí do života.

Kosmetika z Mrtvého moře večerní Ejlat

Vše, co děláte, dělejte naplno a s láskou. Při rozhodování používejte intuici. Pokud si rozhodnutím nejste jisti, zkuste se vcítit do obou rozhodnutí. Pokud se jednou rozhodnete, nikdy se nedívejte zpátky.

Buďte upřímní a čestní sami k sobě i k ostatním.

Kosmetika z Mrtvého moře HB Eva Svobodová

S láskou, Eva

Zajímá Vás, jak se Evička dostala ke Kosmetice KESEM? Přečtěte si článek ,,Moje práce je můj sen".